2015 Yılında 2500 Kişilik Yurt Daha Hizmete Girecek « Karabük Haber Gazetesi

SON DAKİKA

2015 Yılında 2500 Kişilik Yurt Daha Hizmete Girecek

Bu haber 26 Kasım 2014 - 0:25 'de eklendi ve kez görüntülendi.

BURHAN1 (1)1

Karabük Üniversitesinin öğrenci sayısının artması ile birlikte yurtlara talep artarken, özellikle Devlet yurtları konusundaki taleplere cevap vermek için çalışmalar sürüyor.

Konuyla ilgili açıklamada bulunan Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. DR. Burhanettin Uysal, Bostanbükü’nde yap işlet devret modeli ile yapılan 800 kişilik yurdun Kredi Yurtlar Kurumuna devrinin yapıldığını, önümüzdeki günlerde hizmete gireceğini söyledi.

1000 kişilik bir yurt yapımı ile ilgili çalışmaların devam ettiğini, bu yıl içinde temellin atılacağını belirten Uysal, böylelikle Karabük Üniversitesindeki öğrencilerin devlet yurtlarından daha çok yararlanma imkanı bulacaklarını söyledi.

Uysal “ KYK şahıslara yurt yaptırma gayreti içinde. Böyle 2 projemiz var. 2015 yılı içinde 2500 kişi kapasiteli yurt ekstra olarak hizmete girecek. Yurtlar hizmete girdikçe öğrencilerimiz sırası geldikçe müracaatlarına göre yerleştirileceklerdir” dedi

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.