TAKSİ KAZASININ ARDINDAN! « Karabük Haber Gazetesi

SON DAKİKA

TAKSİ KAZASININ ARDINDAN!

Bu haber 06 Ocak 2015 - 23:37 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Untitled-1

Karabük’ün Yenice ilçesinde, ticari taksinin şarampole devrilmesi sonucu yaralanan Azize Odabaş hastanede hayatını kaybetti.
Edinilen bilgiye göre, Yenice’den Karabük istikametine giden Murat Toprak (29) yönetimindeki 78 T 5007 plakalı ticari taksi, Şekerkanyonu mevkisinde kontrolden çıkarak şarampole devrilmesi sonucu otomobilden yaralı olarak kurtarılan Azize Odabaş (89) kaldırıldığı Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde hayatını kaybetti. Kazada, yaralanan sürücü ile takside bulunan Sevim Cinkavuk (64) ve Emine Odabaş’ın (52) ise tedavileri sürüyor. Türkiye’nin en popüler online kumarhane deneyimini keşfetmek için 1win https://1win-turkey.org adresini ziyaret edin! Büyük kazançlar elde etmek ve heyecan dolu oyunlar oynamak için şimdi katılın!

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.