Maçın Ardından

Bölümler

Arşiv

paz sa ça cu cum pa
1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

E-Mailinizi Ekleyin

Haberlere Abone Olun:


  • email Arkadaşına Gönder
  • print Yazıcı Versiyonu
  • Add to your del.icio.us del.icio.us
  • Digg this story Digg this

bu habere oy verin ?

(Toplam 0 Oylar)
{LNG_FONT_SIZE} Decrease font Enlarge font
image

Maçın Ardından...

 

            Kardemir Karabükspor kendi evinde yine yüz güldürmedi.

            Bank Asya liginde 7. haftayı bir puanla kapatan Kardemir Karabükspor puan sıralamasında da onbeşinci sıraya geriledi. Ligin beşinci haftasında Turgut Uçarın gitmesinin ardından altıncı hafta da Bolu deplasmanından üç puanla dönen kırmızı mavili ekip, yeni teknik direktörüyle çıktığı ilk sınavında Rizespor karşısında bir puanı karşılaşmanın son on dakikalarında kurtarabildi.

            Oyunun genelinde daha üstün görünen taraf hiç kuşkusuz Özkara’nın öğrencileri oldu.

Teknik Direktör Hüsnü Özkara karşılaşmanın 34. dakikasında yenik duruma düşmesine rağmen oyuncularını motive etmek için kendine ayrılan bölümden sürekli destek verdi. Tecrübeli teknik patronun bu hareketi hiç kuşkusuz oyuncularıyla aralarındaki elektriğin iyi olduğunun göstergesidir.

            Teknik Direktör Hüsnü Özkara karşılaşmaya başlarken Boluspor karşılaşmasında ki onbirinde bir değişiklik yaparak Adem’i kulübeye çekmiş onun yerine Murat Özkan’ı ilk onbirde sahaya sürdü. Oyunda kaldığı süre zarfında Ümit beklenen futbolundan uzak göründü. Hiçbir varlık gösteremeyen ve orta sahada iki pası zor yapan Şenol da karşılaşmanın kötülerinden diyebiliriz. Abdullah gol yollarında eksik kalmasına rağmen oyundaki istekliliği ve hırsı ile kendini göstermesi ne yetmedi.

            İkinci 45 dakikalık bölümde oyuna alınan Murat Bölükbaş, maça biraz daha hareket getirerek daha çok pozisyon bulmada etkiliydi. Hatta Bölükbaş için sezon başından buyana sadece Rizespor karşısında bu kadar istekli oynadı diyebiliriz. Murat’ın tek eksiği kaldı o da gol. Murat golle tanıştığı zaman herhalde onu daha zevkle izleyebiliriz.

            Sezon başından buyana forvet oyuncuları üzerinde sürekli eleştiri yapılıyor. Forvet oyuncularını golle buluşturacak kanat oyuncularımızın eksikliği ya da yetersizliği bunun yanında orta sahadan da gol ayaklarının topla fazla buluşturulamaması takımdaki gol eksikliğinin başlıca sebepleri. Fazla pozisyona giremiyoruz. Rizespor karşılaşmasının son onbeş ya da yirmi dakikalık bölümünde üç veya dört net pozisyona girdik.

            Bu karşılaşmada kaybedilen iki puanı Malatya ve Diyarbakır deplasmanlarından çıkarmak için daha iyi organize olmamız gerekiyor. Rizespor karşılaşmasında sahada gezinen futbolcu kardeşlerimizin bir an evvel kendilerini toplamaları gerekiyor. Şayet durum hiç de iç açıcı değil.

  • email Arkadaşına Gönder
  • print Yazıcı Versiyonu
  • Add to your del.icio.us del.icio.us
  • Digg this story Digg this

{LNG_COMMENT_POST} comment Yorumlar / Yorum Yap (0 yorum yapmış)

Karabük Haber Gazetesi © 2007 | Web Design: d-zayn.com