Aday Adaylarından icraatlar..! « Karabük Haber Gazetesi

SON DAKİKA

Aday Adaylarından icraatlar..!

Bu haber 14 Kasım 2018 - 1:20 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Malumunuz olduğu üzere aday adaylığı başvuruları başladı. İşin ilginç yani ise iktidar partisinin başvurusu süresini bir hafta uzatması.

Biz mesleki ve siyasi deneyimlerimize dayanarak bu durumdan üç sonuç çıkartırız;

Artık bit pazarına nur yağmıyor

Başvuranların içerisinde seçim kazanacak çok fazla isim yok

Biraz daha para kazanalım…

Geride kalan süre içerisinde birçok isim aday adayı oldu ve partilerine başvurularını yaptı. İsterseniz bu aday adayları geçmişte neler yaptı, hangi projelere imza attı bir hatırlayalım;

Biri, aynı adama iki yerel seçim kaybetti, mevcut 3 hastaneyi ( Şirinevler SGK Hastanesi, Karabük Devlet hastanesi ve 5000 Evler Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi) yıkıp, yaklaşık 800 yatak kapasiteli devlet hastanelerinin üzerine birde Karabük Üniversitesi Tıp Fakültesini koydu ve Karabük’ü 350 yataklı tek hastaneye mahkûm etti. Karabük bugün; DEVLET HASTANESİ OLMAYAN TEK VİLAYET…

Bir diğeri Karabük’ü hayalleriyle uyuttu, diğerinin izinden yürüdü. Devlet hastanesi yerine Diş hastanesi, Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi yerine yüksekokul yaptırttı. Konya’nın plaka numarası 42 idi ama o, 32 Konyalının bile yaşamadığı Karabük’te hemşehrisini vekil yaptı!

Eskipazar Metal ve Metal ürünleri İhtisas OSB kurtuluş projemizdi ama orada çalışan, partinin Belediye Meclis Grup Başkanını bile kurtaramadık. İl Gençlik Kolları ve İl Kadın Kolları Başkanlarının parti tarafından tahsis edilen makam araçları ve yine parti tarafından verilen akaryakıtlarla volta attığı bir dönemde, kurtuluş projemizin bir aracını koruyamadık. Defalarca havasını attığımız Yenice Orman ve Orman Ürünleri İhtisas OSB’de ayrı bir yalan oldu. Mal Gökçebey’e kaydı, bizde her zamanki gibi avucumuzu yaladık.

Bazılarını da kandırdılar! “Sen bizimle hareket et, biz onu yolsuzluklarla, FETÖ’cü ithamlarıyla koltuktan indirecek ve seni meclisten başkan seçtireceğiz” dediler..!

Tabi birde bunların yanında, daldan dala, ilçeden ile atlayan tipler filan var, bizde herkes gibi bunları ciddiye almıyor ve bu hareketlerin tamamen duygusal olduğunu düşünerek konuyu daha fazla açmıyoruz.

Dahası da var tabi!

Kamuda ‘Satın Almacı’ olarak görev yaptı. Usulsüzlükten görevden uzaklaştırıldı. Nasıl olduysa zengin oldu!  O zengin olurken, ilçe esnafı yerle bir oldu. Açılan oteller, küçük ve orta ölçekli turizm işletmecilerini yerle bir etti. Yeğen aday olacakken “Büyüklerin kaseti var” dediler ve geri çektiler, ne hikmetse bugün başkaları aday adayı oldu!

Şimdi bunlar;

Ak Parti’nin % 58 oyuna karşı meydana çıkıp seçim kazanan;

120 park

28 Sosyal Yaşam Merkezi

Batı Karadeniz’in en büyük hali,

Mezbaha ve Canlı Hayvan Pazarı,

Hurdacılar Sitesi,

Türkiye’nin En Büyük Yayalaştırılmış Kent Meydanı,

Modern Dolmuş Durakları,

Battı-Çıktı,

Camilere Sıcak Su,

Dikey ve Yatay Asansörler, Yürüyen Merdivenler ve Yaya Geçiş Köprüleri,

Kapalı Pazar Yerleri ve Servis Hizmetleri,

Kanyonpark,

Kütüphane ( Sizin, kendi belediyelerinizin düzenlediği festivallerde şarkıcılara, çalgıcılara verip, 5 katlı bina karşılığı vermediğiniz para karşılığı devlete tahsis edilen bina)

Bence siz şöyle yapın;

Bir dönem ülkenin gündemine getirdiğiniz AÇILIM SÜRECİ’ni hayata geçirin, o projedeki rol ortağınızın uyguladığı ”EŞBAŞKANLIK” modelini uygulamaya koyun ve hep birlikte aday olun!

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.