AK Parti aday adaylarını tanıttı « Karabük Haber Gazetesi

SON DAKİKA

AK Parti aday adaylarını tanıttı

Bu haber 18 Kasım 2018 - 1:34 'de eklendi ve kez görüntülendi.

AK Parti Karabük İl Teşkilatı 2019 yerel seçimleri öncesi Karabük Belediye Başkanlığı için 11 aday adayının tanıtımını gerçekleştirdi.
AK Parti İl Başkanlığı tarafından gerçekleştirilen tanıtım toplantısına Karabük Milletvekilleri Cumhur Ünal, Niyazi Güneş, aday adayları ve partililer katıldı. Toplantı öncesi AK Parti Karabük İl Başkanı Av. İsmail Altınöz bir konuşma yaparak, birlik ve beraberlik mesajı verdi.
AK Parti Karabük İl Başkanı Av. İsmail Altınöz yaptığı konuşmasında, “Biz bir ve beraber olduğumuz müddetçe Allah’ın izni ile başarımız daim olacaktır. AK Parti Karabük Belediye Başkan Aday Adaylarımızın temayül öncesi teşkilat mensuplarımıza tanıtım toplantısını gerçekleştirdik.11 aday AK Parti’den Karabük Belediye Başkanı seçilmek için başvuruda bulundu. Her birine teşekkür ediyor, aday adaylık sürecinde başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.
46 aday adayı başvurusu yapıldı
2019 Mahalli İdareler Seçimleri Belediye Başkanlığı aday adaylığı başvurularının 16 Kasım gece yarısı sona erdiğini belirten Altınöz, Karabük İl ve ilçeler olmak üzere merkezde 11, Eflani’de 1, Eskipazar’da 4, Safranbolu’da 11, Ovacık’ta 7, Yenice’de 9, Yortan beldesinde de 3 olmak üzere toplam 46 adayın başvurduğunu söyledi.
Altınöz, 18 Kasım’da tüm Türkiye’de 10.00 ile 16.00 arasında internet üzerinden temayül yoklaması yapılacağını da hatırlattı

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.