ALKOLLÜ ŞOFÖR ORTALIĞI KARIŞTIRDI « Karabük Haber Gazetesi

SON DAKİKA

ALKOLLÜ ŞOFÖR ORTALIĞI KARIŞTIRDI

Bu haber 08 Temmuz 2014 - 13:58 'de eklendi ve kez görüntülendi.

SOERN
Karabük’te, 197 promil alkollü çıkan sürücü, polislere zor anlar yaşatırken, kendisini çeken muhabire sopayla saldırmaya çalıştı.
Vatandaşların ihbarı sonucu Albay Karaoğlanoğlu caddesi üzerinde sivil ekipler tarafından durdurulan 78 BR 431 plakalı otomobilin sürücüsü Mehmet A.Y. ve Ekrem Y. isimli şahıs polislerden kurtulmak için uzun uğraş verdi. Ayakta durmakta güçlük çeken iki şahıs, aracın emanet olduğunu belirterek dakikalarca sivil ekibe dil döktü. Sivil ekipler tarafından çağrılan trafik polisleri tarafından alkolmetre ile ölçümü yapılan sürücü Mehmet A.Y’nin 197 promil alkollü olduğu tespit edildi. Sürücü bu sırada kendisini görüntüleyen İHA ekibine aracından aldığı sopayla saldırmaya çalışırken, polisler tarafından yere yatırılarak kelepçelendi. Etrafına küfürler sarf eden otomobil sürücüsü polis otosuna konularak 3 Nisan polis karakoluna getirildi, arkadaşı Ekrem Y. ise gözyaşları içinde trafik polislerine yalvararak aracın emanet olduğunu söylese de aracı kurtaramadı.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

1 ADET YORUM YAPILDI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
Ak Medya8 Temmuz 2014 / 16:47Yanıtla

Mübarek Ramazan’ ayında şu olanlara bak hemde Karabük’te