AMASYA OBM’DE ÇALIŞMALAR MASAYA YATIRILDI « Karabük Haber Gazetesi

SON DAKİKA

AMASYA OBM’DE ÇALIŞMALAR MASAYA YATIRILDI

2014 YILI PROGRAM VE GERÇEKLEŞTİRİLMELERİYLE 2015 YILININ HEDEF VE PROGRAMLARINI DEĞERLENDİREN BÖLGE MÜDÜRÜ YAŞAR SARI, “ORMANCILIK ÇALIŞMALARIMIZ BAKIMINDAN 2014 YILINI BAŞARILI BİR ŞEKİLDE TAMAMLADIK. AYNI BAŞARILARIN 2015 YILINDA DA KATLANARAK DEVAM ETMESİ KONUSUNDA GEREKLİ HASSASİYETLERİNİ GÖSTERİLECEĞİNDEN ŞÜPHEM YOKTUR. EMEĞİ GEÇEN MESAİ ARKADAŞLARIMA TEŞEKKÜR EDİYORUM” DEDİ.

Bu haber 26 Ocak 2015 - 13:25 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Amasya Orman Bölge Müdürü Yaşar Sarı, “Ormancılık çalışmalarımız bakımından 2014 yılını başarılı bir şekilde tamamladık” dedi.

Bölge Müdür Yardımcıları Hayati Özgür, Hasan Keskin ve Mümin Döngez, şube müdürleri, işletme müdürleri, fidanlık müdürü, başmühendisler, hukuk müşaviri ve saymanların da katıldığı toplantıda 2014 yılı program ve gerçekleştirilmeleriyle 2015 yılının hedef ve programlarını değerlendiren Bölge Müdürü Yaşar Sarı, “Ormancılık çalışmalarımız bakımından 2014 yılını başarılı bir şekilde tamamladık. Aynı başarıların 2015 yılında da katlanarak devam etmesi konusunda gerekli hassasiyetlerini gösterileceğinden şüphem yoktur. Emeği geçen mesai arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” dedi.

İki gün süren toplantılarda şubelerin faaliyetleri masaya yatırıldı.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.