ATM’YE DÜZENEK KURMUŞLAR! « Karabük Haber Gazetesi

SON DAKİKA

ATM’YE DÜZENEK KURMUŞLAR!

Bu haber 24 Mayıs 2016 - 9:55 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Karabük’te bir ATM cihazında kart kopyalama ve şifrelerin tespiti için gizli kamera düzeneği bulundu.
Edinilen bilgiye göre, işlem yapmak üzere ATM’ye gelen Cengizhan Çetin isimli üniversite öğrencisi, para çekmek için kartını taktığı sırada yanan ışığın zayıf olmasından şüphelenmesi üzerine durumu Emniyet Müdürlüğü’ne bildirdi. Olay yerine sevk edilen ekipler, yaptıkları incelemede kart kopyalamada kullanılan düzeneğin olduğunu tespit edince banka yetkililerine ve olay yeri inceleme ekiplerine haber verildi. Olay Yeri İnceleme ekipleri bankamatik üzerinde kurulan düzenekten parmak izi aldı. Ekipler bu sırada para çekme yerinin üzerinde de oynama olduğunu görmesi üzerine yapılan incelemede ise kart şifrelerini tespit etmek için yapılmış gizli kamera düzeneğini tespit etti. Her iki düzenek polis ekipleri tarafından sökülerek incelenmek üzere emniyete götürüldü. Polis ekipleri kamera kayıtlarını inceleyerek şüphelileri yakalamak için araştırma başlattı.
Öte yandan, polis ekiplerinin bankamatikte çalışma yaptığını gören bazı emekliler ise durumu öğrenince emekli maaşı aldıkları kartları bankamatiğe takarak hesaplarını kontrol etti.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.