Başarılı amir ve polislere takdir belgesi « Karabük Haber Gazetesi

SON DAKİKA

Başarılı amir ve polislere takdir belgesi

Bu haber 26 Kasım 2014 - 0:30 'de eklendi ve kez görüntülendi.

DSC_1619

Karabük Emniyet Müdürü Serhat Tezsever, son zamanlarda yapmış oldukları başarılı çalışmalarla önemli operasyonlara imza atan üç Şube Müdürü ile dört polise teşekkür belgesi verdi.

Son aylarda narkotik operasyonlarda rekor düzeyde uyuşturucu yakalayan ve geçtiğimiz günlerde Eskipazar’da meydana gelen cinayet olayında kısa sürede zanlıların yakalanmasını sağlayan polis memurları ile Asayiş Şube Müdürü Münir Kızılkaya, Kaçakçılık ve Organize Suçlar Suçlar Şube Müdürü Raif Arabacı ile İstihbarat Şube Müdürü teşekkür Belgesi ile ödüllendirildi.

Emniyet Müdürü Serhat Tessever’in makamında yapılan törende kısa bir konuşma yapan İl Emniyet Müdürü Serhat Tezsever, vatandaşın huzuru için yapılan çalışmaların artarak devam edeceğini,  şimdiye kadar yapılan çalışmalarla 20 yılda alınan uyuşturucunun 6 ayda alındığını, bunun rekor bir seviye olduğunu belirterek “ Eskipazar’da meydana gelen cinayet olayı sonrasında ekiplerimiz profesyonelce yaptıkları çalışma ile zanlıları yakalamışlardır, kendilerini tebrik ediyorum. Yine narkotik şubemiz başarılı operasyonlarla son 6 ayda 20 yılın en büyük uyuşturucu operasyonlarını gerçekleştirmişlerdir. Halkımızın huzuru her şeyi yapıyoruz. Arkadaşlarımızı göstermiş oldukları başarıdan ötürü kutluyorum” dedi

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.