BAŞBAKAN DAVUTOĞLU 9 OCAK’TA KARABÜK’E GELİYOR « Karabük Haber Gazetesi

SON DAKİKA

BAŞBAKAN DAVUTOĞLU 9 OCAK’TA KARABÜK’E GELİYOR

Bu haber 31 Ekim 2014 - 23:46 'de eklendi ve kez görüntülendi.

saylar

AK Parti Karabük İl Başkanı Timurçin Saylar, il kongrelerini 9 Ocak 2015’te yapacaklarını ve kongreye Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun da katılacağını açıkladı.
İl Başkanı Saylar, İl kongresi öncesi ilçe kongrelerinin yapılacağı seçim takviminin de belli olduğunu söyleyerek, “Bu kapsamda 8 Kasım’da Safranbolu İlçe Başkanlığı ardından 9 Kasım’da Karabük Merkez ilçenin kongrelerini yapacağız. 15 Kasım’da Yenice ve Eflani ile 16 Kasım’da Ovacık ve Eskipazar ilçe kongreleri olacak” dedi. Kongrelerin hem partiye hem Karabük’e hayırlar getirmesini dileyen Saylar, şöyle konuştu: “Yeni gelecek arkadaşlara da hayırlı hizmetler yapmayı temenni ediyoruz. Kongrelerimize tek adayla gidilecek. Değişecek olan başkanlar ile ilgili istişareler sürüyor. İlçe kongrelerinin ardından 9 Ocak’ta İl Kongresini yapıyoruz ve Başbakanımız Ahmet Davutoğlu katılacak. 10 Ocak’ta Bartın’ın kongresi var. Başbakanımızı Ocak’ta burada ağırlayıp bir gün sonra Bartın’a geçme ihtimali var ama netleşen bir şey yok. Oradaki kongreye katılıp katılmayacağı belli değil. Eğer Başbakanımızın zaman aralığı olursa ona göre Karabük’te açılışlarda yapabiliriz.”

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.