BU OLAY HERKESE DERS OLSUN! « Karabük Haber Gazetesi

SON DAKİKA

BU OLAY HERKESE DERS OLSUN!

BU OLAY HERKESE DERS OLSUN!

Bu haber 08 Mart 2016 - 18:50 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Karabük ulusal basında. Karabük’te evlenme vaadi ile 88 yaşındaki yaşlı adamın 10 bin lirasını dolandıran şahısların yakalanması Karabük’ü ulusala taşırken, haberlerin yayınlanmasından sonra çok sayıda kişinin ATV’de program yapan Müge Anlı’yı arayarak aynı kişiler tarafından dolandırıldıklarını itiraf ettiler. Kadınların şimdiye kadar dolandırdıkları kişilerden 200 bin TL kazanç sağladıkları iddia edildi

 

Bir çok ilde evlenme vaadiyle insanları kandırıp haksız kazanç sağlayan kadınlar yakayı Karabük’te ele verirken, olay nedeni ile Karabük ulusal basında yer aldı.
Karabük’te evlenme vaadi ile 88 yaşındaki yaşlı adamın 10 bin lirasını dolandıran Azerbaycan uyruklu iki kadın, emniyetteki sorgusunun ardından adliyeye sevk edildi.
Karabük’te, 88 yaşındaki Niyazi Yalçın’ı evlilik vaadiyle dolandırdığı iddia edilen Azerbaycan uyruklu Natalya M. (55) ile akrabası Samira B. (43) daha önce dolandırdıkları bir kişinin fotoğraflarını televizyon programında ekrana taşıması üzerine polis tarafından Karabük’te dün yakalanmıştı. 35 kilometre süren kovalamaca sonrası Eskipazar ilçesine bağlı Mermer girişinde polis ekipleri tarafından durdurulan ticari takside bulunan kadınlar, emniyetteki sorgularının ardından sağlık kontrolünden geçirilerek adliyeye sevk edildi.
Emniyetin yaptığı araştırmada kadınların aynı yöntemle Ankara, Çorum, İzmir, Niğde gibi birçok ilde yaşlı adamları evlenme vaadi ile dolandırdığı tespit edildi.

Yaşananlar dolandırıcılığın sınırı ve şekli olmadığını bir kez daha ortaya koyarken, yetkililer insanların bunlardan ders çıkartarak dikkatli olmalarını istedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.