BU SINAV KAÇMAZ… « Karabük Haber Gazetesi

SON DAKİKA

BU SINAV KAÇMAZ…

Bu haber 29 Kasım 2018 - 10:51 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Yenişehir Hasan Doğan Tesislerinde hizmet vermeye devam eden Karabük Çocuk Akademisi’nde 5-6,7  ve 8’inci sınıf öğrencilerine seviye belirleme sınavı yapılacak.

İlk seviye belirleme sınav 1 Aralık Cumartesi günü saat 15.00’da  5 ve 6 sınıflar için yapılırken, 7 ve 8’inci sınıf öğrencileri için ise 2 Aralık Pazar günü saat 15.00’da gerçekleştirilecek. Yenişehir Hasan Doğan Tesislerinde yapılacak olan seviye belirleme sınavlarına girmek isteyenlerin velileri tarafından isimlerinin belirtilmesin isteyen Karabük Çocuk Akademisi yetkilileri “ 5-6,7-8 sınıfta okuyan öğrencilerimiz yapacağımız seviye belirleme sınavını kaçırmasınlar. Özellikle velilerimiz bizlerle temasa geçerek çocuklarını bu sınava göndersinler” dediler

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.