Engelli Kadından 6 Gündür Haber Alınamıyor « Karabük Haber Gazetesi

SON DAKİKA

Engelli Kadından 6 Gündür Haber Alınamıyor

AMASYA’DA 46 YAŞINDAKİ YÜZDE 45 ZİHİNSEL ENGELLİ ZEYNEP YILDIZ’DAN, 6 GÜNDÜR HABER ALINAMIYOR.

Bu haber 05 Şubat 2015 - 14:00 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Amasya’da 46 yaşındaki yüzde 45 zihinsel engelli kadından 6 gündür haber alınamıyor.

Amasya merkeze bağlı Kayabaşı köyünde 10 yıldır evli olduğu Halil Osman Yıldız ile birlikte yaşayan ve yüzde 45 zihinsel engelli olduğu öğrenilen Zeynep Yıldız, 6 gün önce erken saatlerde çıktığı eve bir daha dönmedi. Kız kardeşine gittiğini belirterek “Amasya’ya gidiyorum. Gelirim” diyen eşi akşam eve dönmeyince aramaya başladığını ancak bulamadığını belirten Halil Osman Yıldız, “5 ile 7 yaşlarında 2 çocuğumuz var. Ağlıyorlar. Hiçbir tartışma yok aramızda. ‘Annem de, babam da sensin’ diyordu bana” şeklinde konuştu.

Önceki eşinin ölümünün ardından Zeynep Yıldız ile evlendiğini, iki defa evlilik yapıp boşanan eşinin önceki evliliğinden 2 çocuğu daha bulunduğunu anlatan 60 yaşındaki Halil Osman Yıldız, “Telefonla zihnini yıkadılar, götürdüler. Kim götürdüyse ocağı sönsün” diye konuştu.

“İki çocukla ben ne yapacağım. Ağlıyorlar devamlı” diyen yüzde 40 bedensel engelli Yıldız, telefonu kapalı olan eşinin bulunması için güvenlik güçlerine başvurduğunu söyledi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.