FETÖ KAPSAMINDA 2 KİŞİ TUTUKLANDI « Karabük Haber Gazetesi

SON DAKİKA

FETÖ KAPSAMINDA 2 KİŞİ TUTUKLANDI

Bu haber 29 Eylül 2016 - 0:32 'de eklendi ve kez görüntülendi.

İl genelinde Fethullahçı Terör Örgütüne (FETÖ/PDY) yönelik operasyonlar sürüyor. 15 Temmuz kanlı darbe girişiminden bu yana yapılan soruşturma kapsamında 700’e yakın kişi hakkında inceleme, tutuklama ve gözaltı işlemleri yapıldı.

Son yapılan operasyonlarda örgütün şifreli olarak iletişim kurduğu mesajlaşma programı “ByLock” kullandıkları tespit edilen 2 kişi tutuklandı.

Gözaltında bulunan ve tamamlanan sorgularının ardından bugün mahkemeye çıkarılan İl Milli Eğitim personeli Sezgin Kaya ile örgüt ile ilişkili Mars Eğitim Hizmetleri A.Ş. çalışanı Avni Akar tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Öte yandan Kamu Hastaneler Birliği personeli hemşire S.G.K. yurt dışına çıkış yasağı ve adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.