FETÖ SORUŞTURMASINDA 7 TUTUKLAMA « Karabük Haber Gazetesi

SON DAKİKA

FETÖ SORUŞTURMASINDA 7 TUTUKLAMA

Bu haber 11 Ağustos 2016 - 17:29 'de eklendi ve kez görüntülendi.

İL VE İLÇELERDE 7 KİŞİ TUTUKLANDI

Fethullahçı Terör Örgütünun (FETÖ) 15 Temmuz akşamı başlattığı kanlı darbe girişimi sonrası başlatılan soruşturmalar sürüyor. Alınan son bilgilere göre il ve ilçelerde 7 kişinin daha tutuklandığı öğrenildi.

Edinilen bilgiye göre geçtiğimiz günlerde Yenice’den gözaltına alınanlardan öğretmen Serkan Elieyioğlu ve emekli Ömer Aktaş çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderilirken diğer 11 şahıs Ö.Z., Y.E., R.Ş., D.A., H.K., A.Y., T.M., M.K., V.A., Z.T. ve S.D. adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.

Öte yandan Eflani’de iki imam ve bir nüfus memuru tutuklandı.

Mahkemeye çıkarılan imam Süleyman Çığ ve imam Faik Özkan’ın yanı sıra nüfus memuru Murat Alpay tutuklanarak cezaevine gönderildi. Safranbolu’da ev hanımı Semiha Laçin ve Eskipazar ilçesinde özel dershane öğretmeni Fatih Özkök’ün tutuklandığı öğrenilirken E.İ ve G.K’nin adli kontrol şartı ile serbest bırakıldığı belirtildi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.