GÖBEKLİ MÜDÜR İSTEMİYORUM… « Karabük Haber Gazetesi

SON DAKİKA

GÖBEKLİ MÜDÜR İSTEMİYORUM…

Bu haber 26 Eylül 2017 - 0:30 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Karabük Valisi Kemal Çeber, kentte görev yapan kamu kurum müdürlerini mesai sonrası toplayarak, günün stresini kent ormanında yaklaşık 5.5 kilometrelik yürüyüş yaparak atmalarını sağladı.
Kentte bulunan tüm kamu kurum müdürlerini eşofmanları ile Karabük Kent Ormanı’nda toplayan Karabük Valisi Kemal Çeber, 5.5 kilometrelik yürüyüş parkurunda spor yaparak müdürlere günün stresini attırıyor. Vali Çeber, yürüyüş sırasında esprili bir şekilde “göbeksiz müdür” kampanyası başlattıklarını söyleyerek, “O işin esprisi. Sağlam kafa sağlam vücutta bulunur sözünden yola çıktığımızı kabul edelim. Sporu önemsiyoruz ve herkesin de önemsemesini istiyoruz. Geldiğimiz günden beri arkadaşlarımızla bunu hep planlıyorduk ve bugün de toplu olarak başladık. Bu işe sadece yürüyüş ve spor olarak bakmamak lazım. Buradaki 1 saatlik aktivitede kurum müdürlerimiz birbiri ile ikili olarak yapması gereken görüşmesini de yaptılar. Ben de bazı arkadaşlarla birçok konuyu konuştum. Bir taşla birkaç kuş vurmuş olduk. Spor sağlık. Ne kadar sağlıklı olursak günün yorgunluğunu, stresini böyle sporla ne kadar çok atabilirsek işimizde o kadar verimli olacağımızı düşünüyorum. Şimdi arkadaşlarımızın hepsi gülücükler atıyor ve bu durumdan pişman değil. Hatta yol boyunca hemen yarın tekrarlayalım mı diye söylediler. Espri bir tarafa yürümek isteyen, spor yapmak isteyen herkesi bekliyoruz. İnşallah böyle devam edeceğiz. Evimize iki dakikalık mesafede ormanın içerisinde mesai bitiminde günün tüm yorgunluğunu atabileceğimiz bir faaliyet yaptık. Öbür türlü herkes evine gitmiş, yağlı yağlı yemekleri yemiş, televizyonun karşısında çayını kahvesine başlamıştı. Ya da kahvede okey oynuyor olacaktı. Biz çok sağlıklı, keyifli, güzel bir şey yaptığımızı düşünüyoruz. Bu böyle devam edecek. Zaman zaman spor salonlarında, zaman zaman ise açık havada devam edecek. Bu anlamda bizler teşvik ederek herkesi bekliyoruz” dedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

2 ADET YORUM YAPILDI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
Cengiz26 Eylül 2017 / 15:19Yanıtla

Tamam koşun koşun da önümüzde kış var gece yarısı da koş aç ve açıkta olan varmı diye dimi

ELİEYİOĞLU, Hakan (Halkçı)26 Eylül 2017 / 17:45Yanıtla

Göbekli müdür nasıl olsun, vicdan azabı çekmek kilo yapmaz ki. Bizim uşağın ekmeği ile oynayan şahıs çikolata yemekten zevk alabilir mi?