Halil Kanal Vefat Etti… « Karabük Haber Gazetesi

SON DAKİKA

Halil Kanal Vefat Etti…

Bu haber 24 Haziran 2014 - 16:13 'de eklendi ve kez görüntülendi.

kanal

Karabük’ün eski Kaymakamlarından Halil Kanal (76) vefat etti. 1980’li yıllarda Söke Kaymakamlığı ve aynı zamanda Söke Belediye Başkanlığı yapan Halil Kanal 1986’dan itibaren yaklaşık beş yıl Karabük Kaymakamlığı yapmıştı.

Karabük’te Kaymakamlık yaptığı dönemde yaptığı sosyal projelerle dikkat çeken Kanal, babacan tavrı ile de kendini sevdirmişti. Karabük’ten sonra İstanbul’un Fatih İlçesinde Kaymakamlık yapmış, buradan Gölcük ilçesine, ardından Antalya Vali Yardımcılığı görevine atanmıştı.

Emekli olduktan sonra memleketi Isparta’nın Keçiborlu ilçesine yerleşen Kanal, geçtiğimiz Pazar günü böbrek yetmezliğinden vefat etti. Evli ve üç çocuk babası olan Kanal’ın cenazesi 23 Haziran Pazartesi günü ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından memleketi Keçiborlu’da toprağa verildi.

Kanal’ın ölüm haberi o dönemde görev yaptığı mesai arkadaşlarını üzerken, Karabük Haber Gazetesi olarak Kanal’a Allah’tan Rahmet, ailesine başsağlığı diliyoruz.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.