Hırsızlık zanlısı tutuklandı « Karabük Haber Gazetesi

SON DAKİKA

Hırsızlık zanlısı tutuklandı

Bu haber 30 Haziran 2017 - 17:53 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Karabük’te bir evden hırsızlık yaptığı iddiası ile gözaltına alınan ve kendisini görüntüleyen gazeteciye tekme ile saldıran zanlı tutuklandı.
Karabük Fevzi Çakmak Mahallesi’nde Remziye Öztürk’e ait evde meydana gelen hırsızlık olayı ile ilgili çalışma başlatan Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, ikamete giren şahsı güvenlik kameralarından tespit etti. Tanık beyanları ile araştırmalarını derinleştiren ekipler, olayın zanlısının Kurtuluş G. (32) olduğunu tespit etti. Oluşturulan özel ekip tarafından Cumayanı köyünde kıskıvrak yakalanan ve değişik suçlardan sabıkası olan zanlı, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Elleri kelepçeli olarak adliyeye getirilen zanlı, burada kendisini görüntüleyen İHA muhabirine tekme atarak saldırdı. Kurtuluş G., çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak Karabük T Tipi Kapalı Cezaevi’ne gönderildi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.