İlk Günde Ulusal Basının Gözdesi Safranbolu « Karabük Haber Gazetesi

SON DAKİKA

İlk Günde Ulusal Basının Gözdesi Safranbolu

Bu haber 26 Aralık 2014 - 18:54 'de eklendi ve kez görüntülendi.

DSC_5946 (1)

Bu yıl 25 – 28 Aralık tarihleri arasında gerçekleşen ve açılışı  25 Aralık Perşembe günü yapılan Feshane Karabük Tanıtım Günleri Kapsamında Safranbolu’ya ve Safranbolu Ürünleri ile  SAKEM’e Ulusal Basının ve vatandaşların ilgisi ilk günde oldukça yoğundu. Açılışta Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Karabük Milletvekili Mehmet Ali Şahin, Kalkınma Bakan Yardımcısı Mehmet Ceylan, Karabük Milletvekili Osman Kahveci İle Karabük ve Safranbolu Protokol Üyeleri de Safranbolu’yu yalnız bırakmadı.

Restorasyon, Belediyecilik çalışmaları, tarihi yapıları ve korumacılıkta adından sıkça söz edilen, turizm açısından her geçen yıl kendini biraz daha geliştiren Safranbolu dün açılışı gerçekleştirilen İstanbul-Feshane Karabük Tanıtım Günlerine gelen ziyaretçilerin ve ulusal basının da gözdesi oldu.

Fuar alanına kurulan Safranbolu sokağında ziyaretçilerini en güzel şekilde Safranbolu misafirperverliği ile karşılayan görevliler ilgiden hayli memnun kalırken ulusal basın da Safranbolu Belediye Başkanı Dr. Necdet Aksoy ile röportaj yapabilmek için beklediler.

Başkan Aksoy basın mensuplarına bir yandan Safranbolu’nun tarihi güzelliklerini anlatırken diğer yandan da stantlarda bulunan ürünler hakkında bilgiler verdi.

Özellikle SAKEM ( Safranbolu Kültür ve Eğitim Merkezi ) nin mutfağı ve el ürünlerinin ziyaretçileri hayran bıraktığı tanıtım günlerinde 360 derece Safranbolu görüntüleri de ilgi çekiyor.

Halk Oyunları Ekibimiz ise Safranbolu’ya özgü halk oyunları örnekler sergilerken vatandaşlar fotoğraf çekebilmek için adeta sıra bekledi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.