Jandarmadan Muhtarlara Seminer « Karabük Haber Gazetesi

SON DAKİKA

Jandarmadan Muhtarlara Seminer

BARTIN İL JANDARMA KOMUTANLIĞI ASAYİŞ ŞUBE MÜDÜRÜ BİNBAŞI CENGİZ ATAMAN, MUHTARLARI, HIRSIZLIK, DOLANDIRICILIK, YANKESİCİLİK YÖNTEMLERİ, HIRSIZLIKLARIN EN ÇOK HANGİ AYLARDA VE HANGİ SAATLERDE GERÇEKLEŞTİĞİ İLE ALINMASI GEREKEN ÖNLEM VE TEDBİRLER HAKKINDA BİLGİLENDİRDİ.

Bu haber 20 Mart 2015 - 17:55 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Bartın İl Jandarma Komutanlığı personeli tarafından merkez ilçede bulunan köy muhtarlarına, hırsızlık, dolandırıcılık, yankesicilik olayları ve alınması gereken tedbirler hakkında bilgi verildi.

Bartın İl Jandarma Komutanlığı tarafından yürütülen ‘Komşu Kollama Projesi’ kapsamında merkez ilçede bulunan köy muhtarlarına yankesicilik olayları ve alınması gereken tedbirler hakkında bilgilendirme toplantısı düzenlendi. Bartın Jandarma Sosyal Tesisleri Konferans Salonu’nda yapılan bilgilendirme toplantısına, Bartın İl Jandarma Komutanlığı Asayiş Şube Müdürü Binbaşı Cengiz Ataman ve Merkez İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Tolga Yağan, belde jandarma karakol komutanları ile birlikte 111 köy muhtarı katıldı.

Toplantıda konuşan, Bartın İl Jandarma Komutanlığı Asayiş Şube Müdürü Binbaşı Cengiz Ataman, muhtarları, hırsızlık, dolandırıcılık, yankesicilik yöntemleri, hırsızlıkların en çok hangi aylarda ve hangi saatlerde gerçekleştiği ile alınması gereken önlem ve tedbirler hakkında bilgilendirdi. Binbaşı Ataman ayrıca, slayt eşliğinde basına yansıyan hırsızlık olaylarını muhtarlara izletti. Hırsızlık olaylarının engellenmesi için vatandaşların alması gereken bireysel güvenlik tedbirleri hakkında el broşürlerinin de dağıtıldığı toplantıda ayrıca muhtarların soruları yanıtlandı.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.