Karabacak, ”İttifakımıza ve partimize destek bekliyoruz” « Karabük Haber Gazetesi

SON DAKİKA

Karabacak, ”İttifakımıza ve partimize destek bekliyoruz”

Bu haber 06 Haziran 2018 - 14:48 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Milletvekili adaylarını ilk açıklayan ve hızlı bir çalışma temposuna giren Milliyetçi Hareket Partisi’nde seçim çalışmaları tüm hızıyla sürüyor.
Milliyetçi Hareket Partisi Karabük milletvekili adayları Seyit Ahmet Karabacak, Çetin İpek ve Ahmet Dönmez Vali Kemal Çeber’i makamında ziyaret etti. Vali Çeber ile bir süre basına kapalı görüşen adaylar, valilik çalışanlarıyla sohbet ederek destek istedi.
MHP Karabük milletvekili adayları valiliğin ardından İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mehmet Uzun ve idare çalışanlarını, İl Müftüsü İlyas Yılmaztürk ve müftülük çalışanları ile İl Defterdarı Osman Koçaş ve Defterdarlık çalışanlarını ziyaret etti. Kendileri gösterilen ilgi ve alaka için teşekkür eden MHP Karabük milletvekili adayı Seyit Ahmet Karabacak, “24 Haziran’da kamu personelimizden de Cumhur İttifakı’na ve partimize destek bekliyoruz” dedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.