KARABÜK’TE, CUMHURİYET BAYRAMI KUTLAMALARI « Karabük Haber Gazetesi

SON DAKİKA

KARABÜK’TE, CUMHURİYET BAYRAMI KUTLAMALARI

Bu haber 29 Ekim 2014 - 2:11 'de eklendi ve kez görüntülendi.

20141028AW228814_01

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları kortej yürüyüşü ve çelenk sunumu ile başladı.
Cumhuriyetin kuruluşunun 91. Yıl dönümü kutlamaları Karabük’te Valilik önünden Atatürk anıtına kadar yapılan kortej yürüşü ile başladı. TED Koleji bando ekibinin eşliğinde yapılan yürüyüşe, Karabük Valisi Orhan Alimoğlu, Garnizon Komutanı Albay Samit Tokmak,Emniyet Müdürü Dr. Serhat Tezsever, Cumhuriyet Başsavcısı Hakan Arslan, Özel İdare Genel Sekreteri Mehmet Uzun, KBÜ Rektörü Prof. Dr. Burhanettin Arslan KARDEMİR A.Ş Genel Müdürü Fadıl Demirel ile gaziler,daire müdürleri, öğrenciler, KARDEMİR işçileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Yenişehir Atatürk anıtına sırasıyla Karabük Valiliği, Garnizon Komutanlığı ve Belediye Başkanlığı çelenkleri sunulmasının ardından saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile program sona erdi.
Etkinlik kapsamında ayrıca Kares AVM’de karma resim sergisi ile Özel Eğitim Vakfı ve Aylin Özel eğitim kurumunun birlikte oluşturduğu vurgulu çalgılar konser grubunun gösteri yapıldı.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.