Karabük’te FETÖ operasyonu « Karabük Haber Gazetesi

SON DAKİKA

Karabük’te FETÖ operasyonu

Karabük Emniyet Müdürlüğü tarafından ‘Paralel Devlet Yapılanması’ ve ‘Fethullahçı Terör Örgütü’ soruşturması kapsamında önceki gün gözaltına alınan 2 kişi adliyeye sevk edildi.

Bu haber 18 Şubat 2016 - 15:05 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Karabük İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ve İstihbarat Şubesinin çalışmaları kapsamında düzenlenen paralel yapı operasyonunda kamu kurum ve kuruluşlarına eleman alımında sınav sorularını temin ederek işe yerleştirdikleri ve yolsuzluk yaptıkları öne sürülen Karabük sorumlusu Ö.K. (32) ile üniversite öğrencisi Y.A. (23) önceki gün düzenlenen operasyonla gözaltına alınmıştı.

Emniyette 48 saat süren sorgularının ardından Ö.K. (32) ve Y.A. (23) askeri lise ve polis okulu ile kamu kurum ve kuruluşlarına eleman yerleştirme ve yolsuzluk iddiaları ile Karabük Adliyesi’ne sevk edildi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.