Karabük’te FETÖ operasyonunda 2 tutuklama « Karabük Haber Gazetesi

SON DAKİKA

Karabük’te FETÖ operasyonunda 2 tutuklama

Bu haber 29 Eylül 2016 - 15:43 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Karabük’te, FETÖ/PDY soruşturması kapsamında gözaltına alınan ve şifreli mesajlaşma sistemi ‘ByLock’ programı kullanan biri öğretmen, 2 kişi çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.
Karabük Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin yürüttüğü soruşturma kapsamında polis ekiplerince düzenlenen operasyonda öğretmen Sezgin Kaya ile örgütle bağlantılı Mars Eğitim Hizmetleri A.Ş çalışanı Avni Akar ve Kamu Hastaneleri Birliği’ne bağlı hemşire S.G.K gözaltına alındı. Emniyette ifadeleri 3 kişi daha sonra sağlık kontrolünden geçirilerek Adliyeye sevk edildi.
Savcılık tarafından ifadesi alınan şahıslardan hemşire S.G.K. adli kontrol ile serbest bırakılırken, diğer iki kişi tutuklama istemiyle mahkemeye sevk edildi.
Örgütün şifreli mesajlaşma sistemi ‘ByLock’ uygulamasını kullandığı belirlenen öğretmen Sezgin Kaya ve Mars Eğitim Hizmetleri çalışanı Avni Akar, çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklanarak Karabük T Tipi Cezaevine gönderildi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

2 ADET YORUM YAPILDI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
vatansever1 Ekim 2016 / 02:56Yanıtla

BUNLARIN ÖLÜSÜNÜ DİRİSİNİ , HER DAKKA BİRİSİNİ….YAHUDİ HİZMETÇİLERİNE ACIMADAN DAMARLARINDAN KANI ÇEKİP BİTİRMEK LAZIM..İSRAİLİN IRZLARINI BİLE SATIN ALDIĞI SOYSUZLAR GÜRUHU BUNLAR…

vatansever1 Ekim 2016 / 03:05Yanıtla

BUNLAR ÖYLE TIRSAK MAHLUKLAR Kİ DENEMESİ BEDAVA…FETTÖŞE GÖZLERİNE BAKA BAKA SÖVÜN ,HEMEN ORDAN KAÇARLAR TEPKİ GÖSTEREMEZLER…BUNLAR ÖYLE NAMUSSUZ Kİ ANA AVRAT YÜZLERİNE SÖV YÜZLERİ KIZARMAZ ,NAMUS KAVRAMLARI YOKTUR…BUNLAR ÖYLE UYUZ GÜRUH Kİ KENDİLERİNİ ÇOK ÜSTÜN GÖRÜRLER YAHUDİLER GİBİ…BUNLAR ÖYLE RUHSUZLAR Kİ BİR ÜST GÖREVLİ NE ŞEREFSİZLİK YAPSA PEŞİN PARA KABUL EDERLER…BUNLAR ÖYLE TAKLACILAR Kİ PARA İÇİN NAMUSLARINI SATMAYA HAZIRDIRLAR…BUNLAR ÖYLE VİCDANSIZDIRLAR Kİ KENDİLERİNDEN OLMAYANA BİR YUDUM SU VERMEZLER,FETTÖŞE HERŞEYLERİNİ (NAMUSLARINI BİLE) VEREBİLMEK ONLAR İÇİN ŞEREFTİR…BUNLAR ÖYLE MESEBİ GENİŞ MAHLUKLARDIR Kİ BÜYÜK YETKİSİ OLAN ADAMLARA EVLİ BİLE OLSA MUT’A NİKAHI İLE EN GÜZEL ABLAYI YAMAYABİLMEK İÇİN YARIŞIRLAR…BUNLAR ÖYLE KANI BOZUKLARDIR Kİ 10 YILDAN BERİ DEVLET KADROLARINA KENDİLERİNDEN BAŞKA KİMSEYİ ALMAMIŞ,ALDIRMAMIŞLARDIR…