KARDEMİR’DEN TÜRK LİRASINA TAM DESTEK « Karabük Haber Gazetesi

SON DAKİKA

KARDEMİR’DEN TÜRK LİRASINA TAM DESTEK

Bu haber 08 Aralık 2016 - 15:43 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Kardemir A.Ş., Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın “döviz yerine Türk lirası kullanın” çağrısı üzerine satışlarında Türk lirasına dönme kararı aldı.
Kardemir A.Ş., Cumhurbaşkanı Erdoğan ve hükümetin döviz yerine TL kullanmasına yönelik yapmış olduğu çağrı sonrasında önemli bir karar aldı. Kardemir A.Ş. tarafından yapılan açıklamada, “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın ve hükümetimizin döviz yerine Türk lirası kullanımına yönelik yaptığı çağrı doğrultusunda ülkemizde başlatılan ekonomi seferberliğine katkıda bulunmak amacıyla satışlarımızda Türk lirasına dönme kararı alınmıştır. Bu kapsamda 9 Aralık 2016 tarihinden itibaren satışlarımız Türk lirası üzerinden gerçekleştirilecektir” denildi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.