“KIRGINLIK OLMAMASI İÇİN OLAĞANÜSTÜ ÇABA HARCIYORUZ!” « Karabük Haber Gazetesi

SON DAKİKA

“KIRGINLIK OLMAMASI İÇİN OLAĞANÜSTÜ ÇABA HARCIYORUZ!”

Bu haber 25 Aralık 2014 - 19:14 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Untitled-1

4 Ocak’ta yapılacak olan MHP Safranbolu ilçe kongresi ne az bir zaman kala başkan adaylarından Muharrem Kaba, “Kongremizin demokrasi şöleni havasında geçmesi, herhangi bir anlaşmazlığa, hizibe, kırgınlığa ve dargınlığa meydan verilmemesi için olağanüstü çaba harcıyoruz” dedi.

Her kongrenin bir yenilenme ve demokrasi mücadelesi olduğunu vurgulayan Kaba  yaptığı açıklamada, “Şu an itibariyle görünen o ki 2 adaylı bir demokratik yarışın içine gireceğiz. Ben değerli aday arkadaşımdan ve onu aday olarak ortaya çıkaranlardan söz, tutum ve açıklamalarında nezaket, zarafet ve muhabbetle muamele etmelerini bekliyorum. Unutulmasın ki kongre salonlarından kardeşçe çıkmak, hep birlikte partimizin başarısı için çırpınmak dava adamlığının ön şartıdır. Art niyetli malum çevrelerin Milliyetçi Hareket Partisi’nin artan oy, itibar ve prestijinden rahatsız oldukları şüphesizdir” dedi.

Sebebi ne olursa olsun partilerini her türlü kısır çekişmelerden uzak tutmaya kararlı olduklarını da vurgulayan MHP Safranbolu İlçe Başkan adayı Muharrem Kaba açıklamalarını şöyle sürdürdü; “Kazananın sadece ve sadece MHP olacağı bir kongrenin arifesindeyiz. Ekip arkadaşlarımla beraber, teşkilatta birlik, sahada birlik, söylemde birlik ve ülküde birlik için hepimiz üzerimize düşen vazifeyi azami derecede yerine getirmeye gayret ediyoruz. İlçe kongremiz üzerinde etkisi olduğunu düşünen büyük küçük bütün mensuplarımız nefsini yenebilmeli, bireysel gündemini kenara itebilmeli, şahsi çıkar gütmeden mili ve tarihi bir şuurla hareket etmeye özen göstermelidir. Kongre sürecindeki partimizde taşkınlık yapmak, dedikodu yaymak fitne çıkarmak için el ovuşturanlara asla fırsat vermeyeceğiz”

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.