Metin Türker mezarı başında anıldı « Karabük Haber Gazetesi

SON DAKİKA

Metin Türker mezarı başında anıldı

Bu haber 07 Aralık 2016 - 16:02 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Eski Hak-İş Genel Sekreteri ve Çelik-İş Sendikası eski Genel Başkanlarından Metin Türker, ölümünün 19. yılında mezarı başında anıldı.
Geçirdiği rahatsızlık sonucu 6 Aralık 1997’de tedavi gördüğü Amerika’da hayatını kaybeden Türker için ölümünün 19. yılında Öğlebeli Mahallesi’ndeki anıt mezarı başında mevlüt okunarak dua edildi.
Anma törenine, Türker’in yakınlarının yanı sıra, Çelik-İş Sendikası Genel Başkanı Yunus Değirmenci, Çelik- İş Sendikası genel merkez yöneticileri, KARDEMİR A.Ş Genel Müdür vekili Ercüment Ünal, Çelik-İş Sendikası Karabük Şube yöneticileri, Kardemir Karabükspor yöneticileri, futbolcular ve KARDEMİR çalışanları katıldılar.
Çelik-İş Sendikası Genel Başkanı Yunus Değirmenci, burada yaptığı konuşmada, Türker’in kendilerine gösterdiği yolda ilerlediklerini ve ilerlemeye devam edeceklerini söyleyerek, “Kendisi bizden hayata gözlerini yummadan Hak-İş, Çeliş-İş, Karabük Demir ve Çelik Fabrikaları (KARDEMİR) ve Kardemir Karabükspor’a sahip çıkmamızı istedi. Metin abi rahat ol. Hak-İş 500 bin üyesiyle büyümeye, Çelik-İş çizdiğin yolda ilerliyor, KARDEMİR 4 bin çalışanıyla ülke ekonemisine katkı sağlıyor, Kardemir Karabükspor ise zaferden zafere koşuyor. Emanetlerine sahip çıkıyoruz, ruhun şad, mekanın cennet olsun” dedi.
Kur’an-ı Kerim ve duaların okunduğu tören Türker’in mezarına karanfil bırakılması sonrası son buldu.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.