Motosiklet Sürücüsünün Trafikte Tehlikeli Akrobasisi « Karabük Haber Gazetesi

SON DAKİKA

Motosiklet Sürücüsünün Trafikte Tehlikeli Akrobasisi

ZONGULDAK’IN EREĞLİ İLE AKÇAKOCA İLÇELERİ ARASI KARAYOLUNDA İLERLEYEN BİR MOTOSİKLET SÜRÜCÜSÜNÜN TRAFİKTE YAPTIĞI TEHLİKELİ AKROBASİ HAREKETLERİ YÜREKLERİ AĞIZLARA GETİRDİ.

Bu haber 13 Mart 2015 - 13:15 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Zonguldak’ın Ereğli ile Akçakoca ilçeleri arası karayolunda ilerleyen bir motosiklet sürücüsünün trafikte yaptığı tehlikeli akrobasi hareketleri yürekleri ağızlara getirdi.

Kdz. Ereğli-Akçakoca Karayolu’nda bir motosiklet sürücüsünün yoğun trafiğe rağmen yaptığı tehlikeli hareketler kendisini takip eden aracın içerisindeki vatandaşlar tarafından cep telefonu ile saniye saniye kaydedildi. Görüntülerde motosiklet sürücüsü ayaklarını pedallardan yukarı kaldırıp motosikletin üzerine yatarken, zaman zamanda araçlar arsında makas atarak ilerlediği görülüyor. Hızını zaman zaman 140 kilometreye kadar çıkartan motosiklet sürücüsünü görüntüleyenlerin korku dolu gözlerle izleyip “Allah muhafaza ya, Allahım, Azraille resmen dans ediyor” yorumu yapıyor.

Motosiklet sürücüsü trafikte tehlikeli hareketlerine devam ederek bir süre sonra gözden kayboluyor.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.