Namal; “Muhalefet bol keseden atıyor!” « Karabük Haber Gazetesi

SON DAKİKA

Namal; “Muhalefet bol keseden atıyor!”

Bu biyografi 02 Haziran 2015 - 15:50 'de eklendi ve kez görüntülendi.

7 Haziran tarihinde yapılacak seçimler için geri sayım başladı. Siyasi Partilerde seçim çalışmalarını daha yoğunlaştırırken, adaylarda il, ilçe, köy ve mahallelerde tek adres bile atmadan geziyorlar.

Ak Parti Milletvekili adayı Sedat Namal, çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor. Sabah erken saatlerinde başlayan çalışmalar gece geç vakitlere kadar sürüyor.

Tek bir adres bile atlamadan çalışma yaptıklarını ifade eden Ak Parti Milletvekili Adayı Sedat Namal, “Milletin memnuniyeti ve duaları yorgunluğumuzu unutturuyor” dedi

Milletin yapılanların farkında olduğunu, karalama politikalarına kimsenin inanmadığını, Milletin dünü unutmadığını belirterek “Nereye gidersek vatandaş bizi memnuniyetle karşılıyor. Vatandaşımız dünü unutmuş değil. Vatandaş dünün ve bugünün kıyaslamasını çok iyi yapıyor ve görüyor. Güneş balçıkla sıvanmaz. Bugün AK Parti aleyhinde karalama politikasını sürdüren muhalefet 7 Haziran’da cevabını alacak. Milletimiz huzur, refah ve istikrardan yana. Gençlerimiz kendisini anlayan, geleceğini gören AK Partiye teveccüh gösteriyor. Biz 7’den 70’e herkesin partisiyiz, herkesin gönüldaşıyız.  Biz sadece seçimlerde değil, her zaman meydanlarda, her zaman halkın içinde olduk. Bizi başarıya götüren ise bunlar oldu. Biz biriz, biz milletimizle el ele yürüyoruz” dedi

MUHALEFET BOL KESEDEN ATIYOR

Muhalefetin bol keseden attığını belirten Namal “Artık insanımız bu vaatlere kulak asmıyor. Muhalefet bol keseden atıyor. Biz atmadık, biz bu ülkenin kaynaklarını en iyi şekilde kullanarak tabandan tavana gelişme sağladık. Dün köylerimize yol olmadığından cenaze bile zor çıkıyordu. Bugün bakın KÖYDES ile köylerimiz şahlandı. Bugün şehirde ne varsa köylerimizde de aynısı var. Üniversitesi ile büyüyen gelişen bir Karabük var. Karabük tüm dinamikleri en kısa zamanda cazibe merkezi olacak. Bunun alt yapısını yaptık. Eskipazar Endüstri bölgesi ile Karabük Bölgede lokomotif il olacak” dedi

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

1 ADET YORUM YAPILDI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
hamdi3 Haziran 2015 / 15:46Yanıtla

NOT: 7 HAZİRAN ŞAMPİYONU KİM Mİ?

Oturmuşlar masa başına, fal bakıyorlar. AKP’nin oylarının eridiğini ve oy oranlarının büyük oranda düştüğünü yazıyor, çiziyorlar. AKP’nin dışındaki bazı partiler de bu falcıların yolunu tutuyor, onların sözlerine inanıyor, medet bekliyorlar ve o partiler de boş vaatleriyle halkın gözünü boyamaya çalışıyor. Ey falcılar! Sizin yalan-yanlışlarınıza bu aziz milletin inanacağını mı sanıyorsunuz? Hep yalan, hep yanlış anketlerle milletin kafasını karıştırarak AKP oylarının düşeceğini mi düşünüyorsunuz? Şer odaklı dış güçler milletimizin içine fitne fesat sokarak AKP iktidarını zayıflatmaya çalışan ve içimizdeki hain işbirlikçileri sayesinde dış güçlerin maşası ve taşeronluğunu yapanlar çok korkuyor; çünkü bu asil ve büyük millet 7 Haziran 2015 Genel seçimlerinde onlara gereken cevabı verecektir.

12 yılda Ak Parti iktidarının ülkemize kazandırdığı demokrasi alanındaki kazanımları ile milletimize maddi ve manevi alandaki yatırım ve hizmetlerin sürmesini istemeyen, yapılan mega projelerin durdurulması yönünde menfi propaganda yapanlar ve onlara destek olanlar yazık ediyor kendilerine. Adalet ve Kalkınma Partisinin Türkiye’nin birinci ve en büyük partisi olduğunu, millet nezdinde 7 Haziran 2015 Genel Seçimlerinde yine şampiyonluğunu ilan edeceğini dost-düşman görecek elbette! Ey falcılar, AKP’nin şampiyonluğu’nu ilan etmesinden korkmayın! Size ve ülkemizin tüm insanlarına öyle güzel hizmetler ve öyle yatırımlar yapılacak ki, hayretler içerisinde kalacak ve dudağınız uçuklayacak! Çünkü AKP, falcılara inanmıyor, Allah(c.c.)’a inanıyor, milletine güveniyor. Ülkenin gelişmesini ve muasır medeniyet seviyesinin üstüne çıkmasını, halkın mutlu olmasını istemeyen şer güçler siz ne yazarsanız yazın, isteseniz de istemeseniz de Adalet ve Kalkınma Partisi’nin arkasındaki en büyük güç aziz milletimiz yine şampiyonluğu O partiye verecektir. Çünkü AKP’nin Genel Başkanı ve başbakan sayın Ahmet Davutoğlu ile Cumhurbaşkanı sayın Recep Tayyip ERDOĞAN el ele gönül gönüle hep birlikte bu aziz millete hizmet yapmaya ve milleti ile aralarına giren şer güçler ve işbirlikçilerine karşı mücadele etmeye kararlıdırlar.

Acizane ben de, halkın bizzat kendisi olan berber, manav, emlakçı, market, bakkal, sigortacı, terzi, esnaf, memur , işçi ,çiftçi vs. ile birebir sohbet ettim. Onlara siyasi atmosfer hakkında sualler sordum ve cevaplar aldım. Bazen çay ikramında bulundum, bazen de onların ikram ettikleri çayları yudumladım. Berber de 6-7 müşterinin arasında sıra bekleyen ve çayını yudumlayan 84 yaşındaki yaşlı Yusuf amca, bu zamana kadar birçok iktidar gördüğünü; bugünkü AKP iktidarında yapılan hizmet ve yatırımların Türkiye Cumhuriyet tarihinde yapılan hizmet ve yatırımların çok daha üstünde olduğunu ifade etti. Yıllarca kirada oturduğunu, çok düşük faizle verilen kredi ile yıllar sonra ev sahibi olabildiğini ifade etti. Adeta berber dükkanında sıra bekleyen gençlere örnek olabilecek dersler verdi. Terzi Nuri abinin iş yerine gelen uzun saçlı ve hoş sohbetli üniversitede okuyan isminin selim olduğunu söyleyen bir genç ise, Kredi ve yurtlar kurumuna ait öğrenci yurdunda kaldığını, yeme-içme ve barınma hizmetlerinin çok mükemmel olduğunu, öğrenim kredisi ve verilen bursların çok iyi olduğunu, geri ödemelerde kolaylıklar tanındığını, yurtlarda konforun arttığını ifade etti. Gençlere boş vakitlerini en iyi şekile değerlendirmeleri için devletin spor alanlarını çoğalttığını, internet ağının ülkenin dörtbir yanına yayıldığını, AKP iktidarında gençlere ayrı bir değer ve önem verildiğini övünerek söylüyordu.

Market alışverişinden ayrılan bedenen rahatsız yaşlı bir nine’nin AKP için yaptığı dua ve sevinci görülmeye değerdi. Devletin kendisine sosyal yardımda bulunduğunu, bir dilim ekmeğe muhtaç ve sağlık güvencesi olmadığı ve başkasının eline bakarken Ak Parti iktidarı döneminde kendisine sahip çıkıldığını ve sıcak çorbasına kavuştuğunu, hastalandığında rahatlıkla hastaneye gidip muayene olduğunu ayrıca devletin kendisine maaş ödediğini söyledi. Yapayalnız yaşayan bu ninenin gözlerinden sevinç ve umut dolu bakışlarıyla şunu söylüyordu: Evladım, AKP iktidarının sürmesi için Cumhurbaşkanımız(RTE) ile Başbakanımız Ahmet Davutoğlu’na hep dua edeceğim ve ölünceye kadar bu duamı dilimden eksik etmeyeceğim ,diyordu.

Otobüste aynı koltukta yolculukta bulunduğum bir gence herhanği bir okulda okuyup okumadığını, kaç kardeşinin bulunduğunu sordum. Genç maalesef lisede okurken babasının ordu ile ilişiğinin kesildiğini, uzun yıllar babasına kapıların kapatılması nedeniyle okulunu bırakıp, çalışmak zorunda kaldığını ifade etti. Bir kız kardeşinin ise başörtüsü nedeniyle okumasının engellendiğini ve ailece çok büyük badireler atlattıklarını söyledi. Yasakların kalkması ile kız kardeşinin başörtüsünü rahatça takarak üniversitede çocuk gelişim bölümünde okuduğunu ve gelecek yıl mezun olacağını, babasının ise 2010 yılında yapılan Anayasa değişikliği çerçevesinde, Yüksek Askeri Şura’nın ilişik kesme kararına karşı yargı yoluna başvurarak elinden alınan haklarına kavuştuğunu ve mağduriyetinin giderildiğini anlatıyordu. Bu yolun açılmasında kimin payı var diye sorduğumda, genç: tabii ki bugünkü iktidar AKP’in çok büyük rolu oldu, diyordu. 7 Haziran’da oyunuzu kime vermeyi düşünüyorsun dediğimde ise, şüphesiz AKP’ye olacak, diyor.

Sanayiide oto tamircisinde kalfa olan bir genç küçüklüğünde ailesinin kestiği kurban derisini babasıyla birlikte camiye götürürlerken kurban bayramı sabahında babasının gözaltına alındığını, bayramlarının zehir olduğunu söyleyerek, yapılan kanun ve yönetmelik değişiklikleri ile Türk Hava Kurumu, kurban derisi, bağırsak, fitre ve zekat toplamada tek yetkili kurum olmaktan çıkarıldığını, bundan böyle artık her nev’i fitre, zekat, kurban derisi vs.yardımlarının istenilen yere verilmesinin önündeki yasakların kaldırıldığını ve hafızasından hiçbir zaman silinmeyeceğini, gözlerimin içine bakarak, ağlamaklı bir ses tonuyla anlatıyordu. Ve o günlerde gülüp, oynayıp, arkadaşlarımla mahalle komşu büyüklerimle bayramlaşıp ellerini öpüp şeker toplamam gerekirken bundan mahrum bırakıldım, diyordu. Şu anda ise yaşının 18 olduğunu, büyük bir umut ve heyecanla bu yaşta oy kullanmasının yolunu açan bir partiye Ak Partiye hayatında ilk oyunu verebilmek için bayram sabahını bekler gibi 7 Haziran’ı büyük bir heyecan ve sabırsızlıkla beklediğini ifade ederken, gencin bir anda yüzüne yansıyan mutluluğu ve heyecanı görülmeye değerdi. “Abi, sana şunu da söyleyeyim artık bizim ailemizde yıllardır süregelen dedelerimizin, büyük annelerimizin ve diğer büyüklerimizin sol partiye verdiği oylar, Ak partinin doğuşu ile son bulmuştur. Çok şükür devletin meslek edindirme kurslarında bir meslek öğrendim, bir işe kavuştum,diyordu.

Bir dostumun emlak bürosunu ziyaret ettim, selam verdim.İçeride çok hararetli bir tartışma vardı.Yaşlı bir amcamıza konuşma verildiğinde: Bakın, ben size birşey söyleyeyim mi? Ak Partiden önce emekli maaşımı almak için sabah ezanında bankanın önünde maaş kuyruğuna giriyordum, İşte orada kalp krizi geçirdim. Hastahane de gözümü açtım. Şimdi nasıl biliyormusunuz? Bankalar olsun, PTT olsun rahatça maaşımı alabiliyorum. PTT şubelerine gelemeyecek engelli ve yaşlı vatandaşların ayağına PTT gidiyor. Ödemeler konutlarında teslim ediliyor. Bizler için daha ne hizmet sunulabilirdi ki! Yaşlı amca bürodaki diğer gençlere dönerek, gençler size de birkaç kelam edeyim, dedi: Bakın evlatlarım, sizler yarin askere gideceksiniz, vatan görevini ifa edeceksiniz. Er ve erbaş için askerlik süresi 1 ocak 2014’den itibaren 15 aydan 12 aya indirildi, bu sizler için çok iyi oldu öyle değil mi? Ülkemizin hangi bölgesinde görev yaparsanız yapın,ana-babalarınızın gözü arkada kalmayacak, Ak parti iktidarından önce her gün 3-5 tane şehit haberleri duyulurken, çok şükür, artık ülkemiz huzurlu günleri yakalamıştır. Huzuru bozmak isteyenlerin emelleri kursaklarında kalıyor. Bundan 15 yıl önce doğu’da asker olan torunum teröristlerle girdiği çatışmada ağır yaralanmıştı ve torunum tek bacağını kaybetti. Onun acısı ana-babasının ve benim yüreğimde sıcaklığını hala koruyor. Şükürler olsun torunuma Ak Parti iktidarı kucak açtı, sahip çıktı. Her türlü maddi ve manevi desteği verdi. Gençlerden birisi: Amca, sen daha çok maaş almak istemez misin? Diğer partiler bugünkü iktidarın verdiği maaşın iki katını verecek, hatta asgari ücreti 5 katına çıkaracağını söyleyen partiler var,deyince. Yaşlı amca: Evladım, bırakın onları, onlar falcılara inanıyorlar, bu millete fal açıyorlar, fal bakıyorlar. Ülkemiz gerçeğini bilmiyorlar. Onların hesap, kitap yapma kabiliyetleri kalmamış, gözlerini iktidar olma hırsı bürümüş , ne olursa olsun biz iktidara gelelim diyorlar. Kendine hayrı olmayanın, ülkesine ve milletine hiç hayrı olur mu evladım? Bu millet artık uyanmıştır. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip ERDOĞAN ile Başbakanımız Ahmet DAVUTOĞLU’ndan başka lider göremiyorum,dedi.

Birkaç gün önce mahallemde inşaatta çalışan ve öğle yemeği molası veren işçilere selam verip kolay gelsin dedim. Selamıma karşılık veren işçiler yemeğe buyur ettiler. Ben de hemen yakında bulunan manavdan bir karpuz alıp, onlarla beraber yemek için davetlerine icabet edip aralarına katıldım. Doğu ve Güney doğu ile Karadeniz işçilerinin ağırlıklı olarak çalıştığı inşaatta işçilerin gelecekten umutlu olduklarına tanık oldum. Bir işçi çok şükür işimiz var, ülkemizde iş yoktur diyenler yalan söylüyor,dedi. Kürt olduğunu söyleyen Urfa’lı ziya söze katıldı: Ağabey, ülkemiz son 13 yılda çok gelişti. Hangi şehirde olsak inşaatlarda iş bulabiliyoruz. Urfa’dan niye geldin orada iş bulamadın mı diye sorduğumda verdiği cevap çok enteresandı: Ağabey 14 kardeşiz ülkemizde her yerde çalışıyoruz, hiç birimiz boşta değiliz, dedi. Tekrar sordum : Ak partinin hizmetlerinden memnun musunuz? diye. Ağabey: Bu partinin iktidarı süresince, bölgeye eğitimden sağlığa, tarım ve hayvancılıktan barınmaya kadar pek çok alanda çok büyük ölçekli yatırım yapıldı, ağabey Doğu ve Güney doğu bölgesine cumhuriyet tarihinde yapılmayan yatırım ve hizmetler Ak Parti iktidarında yapılmıştır. AK Parti hükümetleri sadece ilk 10 yılda Güneydoğu’ya tam 37 milyar liralık yatırım yapmıştır, deyince bir anda şaşırdım. Çünkü bu bir rekordu. Ama maalesef bölge insanı geçmişte korku ve endişe içerisinde diğer partiye oy vermiştir. Bölge halkı uyanıyor Ak Partinin bu defa çok büyük oranda oy patlaması yapacağını düşünüyorum, çünkü Kürt halkının gerçek temsilcisi AKP’dir, dedi.

Yaklaşık 300 kişi ile yaptığım sohbetlerde; buna mini anket de diyebilirsiniz. Değişik iş yerlerini ziyaret ettim, sokakta, çarşı ve pazarda dolaştım. Vatandaşın yüzde 80’i AKP iktidarından son derece memnun gözüküyor, AKP’nin ülkemize daha çok ve faydalı hizmetler yapacağına inanıyor ve 12 yılda yapılan hizmetleri diğer partilerden hiçbirinin gerçekleştirmesinin mümkün olamayacağı noktasında görüş birliğine vardıklarına tanık oldum. Onlar daha neler neler söylediler; gelecekten umutlu ve hepsi AKP iktidarının devam etmesiyle Yeni Türkiye’nin her alanda kaliteli bir biçimde büyüyerek güçleneceğine inanıyorlar.

Kardeşlerim, aziz milletim 7 haziran çok önemli ! Bu ülkede yaşayan sizler, çocuklarınız, gençler ve hepimiz mutlu ve huzurlu bir Türkiye’de yaşamayı arzu etmiyor muyuz ? Yatırım ve hizmetlerin sürmesi, güçlü ekonomi için ülkemizde Adalet ve Kalkınma Partisi ikinci yarıyı başlatıyor; yapılan dev yatırımlar ile yapacakların listesini ayrıca saymayacağım, sadece kısa ve öz olarak şunu söylemeden geçemeyeceğim, bu hizmet ve yatırımlar ciltler dolusu olacak, yine Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip ERDOĞAN ve Başbakanımız Prof.Dr.Ahmet DAVUTOĞLU 7 Haziran’dan sonra yine karış karış ülkeyi dolaşacak, milletin hizmetkarı olarak ne vaat etmişlerse hepsini aynen gerçekleştireceklerdir. Çünkü onlar söz verdi mi yaparlar. Diğerleri falcılara inanır; fal bakarlar, milleti boş yere oyalarlar. Yolun açık olsun Türkiyem, boş boş konuşanlara, falcılara inanmaya devam edecek miyiz? Halkımızın sevinçlerine ortak olan acılarını paylaşan, sevinçte, tasada bir ve beraber olan senin bağrından çıkan Cumhurbaşkanın(RTE) ve Başbakanın Ahmet Davutoğlu var. Aziz milletimiz onlara inanıyor, güveniyor, Yeni Türkiye’de başarıya ulaşmaları için dua ediyor. Aziz milletimin nezdinde 7 Haziran 2015’de yine Türkiye’nin en büyük ve birinci Partisi Adalet ve Kalkınma Partisi’nin şampiyonluğunu ilan etmesiyle Yeni Türkiye’de mutlu ve huzurlu günlere hep birlikle el ele, gönül gönüle gitmek dileğiyle…

not: 7 Haziran 2015 seçimlerinde şampiyon kim mi? Falcılar ve falcılardan medet umanlar olmayacak. Şampiyon aziz milletimizin çok büyük destek ve teveccühüne nail olan Adalet ve Kalkınma Partisi ve onun Lideri Prof.Dr.Ahmet DAVUTOĞLU olacaktır…

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

68 bin nüfuslu ilçeye 1 milyon 400 bin turist geldi

UNESCO Dünya Miras Listesi'nde yer alan Karabük'ün Safranbolu ilçesine, 9 günlük Ramazan Bayramı tatilinde 468 bin 265 araç giriş çıkış yaptı. "Osmanlı'nın parmak izi", "Açık hava müzesi", "Kendini koruyan kent", "En iyi korunan 20 kent" gibi ünvanları bulunan 68 bin nüfuslu tarihi ilçe, 9 günlük bayram tatili süresince günü birlikçilerle birlikte 1 milyon 400 bin turist ağırladı. Karabük Valisi Mustafa Yavuz, Valilik Toplantı Salonu’nda Mart Ayı Güvenlik Değerlendirme Toplantısı'nda yaptığı açıklamada, 9 günlük Ramazan Bayramı tatilinde Karabük'e 1 milyon 95 bin aracın girişini tespit ettiklerini ifade etti. Yavuz, “Bayram tatili boyunca Karabüklü hemşehrilerimizin ve ülkemizin dört bir yanında Karabük'e gelen vatandaşlarımızın huzuru ve gü…

KARABÜK’TE UYUŞTURUCU OPERASYONU

Karabük’te yapılan iki ayrı uyuşturucu operasyonunda 2 kişi gözaltına alındı. Edinilen bilgiye göre, Karabük İl Emniyet Müdürlüğü İstihbarat ve Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri saha ve istihbarı faaliyetler sonucu il merkezinde O.E.’ye yönelik yapılan operasyon neticesinde şahsın üzerinde 70 adet sentetik ecza ele geçirdi. Şahıs hakkında uyuşturucu veya uyarıcı madde imal ve ticareti, uyuşturucu veya uyarıcı madde bulundurmak ve kullanmak suçlarından adli işlem yapıldı. Ekipler tarafından Ankara yolu Bölge Trafik önü uygulama noktasında Ö.K. isimli şahsa yönelik yapılan operasyonda 5,95 gram marihuana maddesi ele geçirildi. Şahıs hakkında uyuşturucu veya uyarıcı madde bulundurmak ve kullanmak suçundan adli işlem yapıldı.…

HEM HIRSIZ HEM ARSIZ..!

Karabük'te bir şahsın oto hırsızlığına teşebbüs anları iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı. Olay Bağ Essan Sanayi Sitesinde meydana geldi. Kimliği belirsiz bir şahıs panelvan araç ile kamyoneti "düz kontak" yöntemi ile çalmaya çalıştı. Araçları istediği gibi çalıştıramayan şüpheli bir süre içeride oyalandıktan sonra bölgeden uzaklaştı. Şüphelinin oto hırsızlığına teşebbüs anları iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde hırsızın ilk önce panelvan aracın kapılarını kontrol ettiği ve kapıların kilitli olması nedeniyle camı zorlayarak indirip kapıyı açtığı görülüyor. Daha sonrasında içine girip çalıştıramadığı aracın yanında bulunan kamyoneti de gözüne kestiren hırsızın bunda da başarılı olamayınca ar…

AHMET SÖZEN MECLİS BAŞKANI

Karabük İl Genel Meclisinin yapılan ilk toplantısında, AK Parti Grup kararı gereği gösterilen tek aday Ahmet Sözen, yeniden İl Genel Meclis Başkanı seçildi. 31 Mart Yerel seçimlerinde yeniden belirlenen Karabük İl Genel Meclisi ilk toplantısını İl Özel İdare Meclis salonunda gerçekleştirdi. Saygı duruşu ve İstiklal marşının okunması ile başlayan toplantı en yaşlı üye olan CHP İl Genel Meclis Üyesi Mehmet Oğuz’un başkanlığında açılışı yapıldı. Meclisin ilk gündem maddesi olan İl genel Meclis Başkanlığında Ahmet Sözen tek aday oldu ve kapalı oylama sonucu 16 meclis üyesi tarafından yeniden başkan seçildi. İl Genel Meclis Başkanı seçilen Ahmet Sözen, yaptığı konuşmasında, Karabük İl Özel İdaresinin bugün gelmiş olduğu noktada çe…

ASIRLARA MEYDAN OKUYAN CAMİ TARZIYLA DİKKAT ÇEKİYOR

UNESCO Dünya Miras Listesinde yer alan Karabük’ün Safranbolu ilçesinde 1796 yılında yapılan İzzet Mehmet Paşa Camii hem minaresinin eğikliği hem de fevkani cami tarzıyla dikkat çekiyor. 1743’de Safranbolu’da dünyaya gelen, kapı hasekiliği, Darüssaade Ağası yazıcılığı, darphane eminliği, şah sultan kethüdalığı, şehremini, tersane eminliği, vezirlik rütbesiyle Hanya muhafızlığı, Diyarbakir beylerbeyiliği, iç il sancak beyliği, Bender Kalesi muhafızlığı, Cidde valiliği, Boğaz Hisarı muhafızlığı, Mısır valiliği, Anadolu beylerbeyiliği ve sadrazamlık yapan İzzet Mehmet Paşa, memleketine de birçok görkemli eser kazandırdı. O eserlerden biri de yaklaşık 228 yıl önce yapılan kendi adının yer aldığı İzzet Mehmet Paşa Camii’dir. 1796’da …

TOMRUK TAŞIYAN TIR’DA UYUŞTURUCU TİCARETİ..!

Antalya'dan Karabük’ün Yenice ilçesine uyuşturucu madde getiren iki kişi yapılan operasyonla yakalanırken, zanlılar çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı. Edinilen bilgiye göre, Erkan Yirmibeş (29) ve Samet Çalıkbaşı’ın (23) il dışından Karabük’e 78 YA 460 plakalı tır ile “uyuşturucu ve uyarıcı madde getireceği” ihbarı alan Karabük İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ile Yenice İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından yapılan ortak operasyonda, tır Yenice yol kontrol noktasında durduruldu. Şahısların üzerinde ve tırda yapılan aramada; 8.11 gram peçeteye emdirilmiş metamfetamin olduğu değerlendirilen uyuşturucu madde, 2 adet uyuşturucu madde, 1 adet uyuşturucu olduğu değerlendirile…

GÜNLÜK HABER AKIŞI

SON DAKİKA HABERLERİ