NURAY ALPBOĞA GURURLANDIRDI… « Karabük Haber Gazetesi

SON DAKİKA

NURAY ALPBOĞA GURURLANDIRDI…

Bu haber 27 Temmuz 2019 - 15:06 'de eklendi ve kez görüntülendi.

TOBB (Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği) tarafından belirlenen 10 bölgede TOBB İl Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Başkanları arasında bölge temsilciliği seçimleri gerçekleştirildi.

Seçimler sonrasında TOBB Karabük Kadın Girişimciler İcra Komitesi Başkanı Nuray Alpboğa Batı Karadeniz Bölge Temsilcisi seçildi.

3. Bölge olan Batı Karadeniz bölge temsilciliği için Karabük, Amasya, Bartın, Çankırı, Çorum, Kastamonu, Samsun, Sinop, Tokat ve Zonguldak illerinin Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Başkanları elektronik ortamda kendilerine verilen şifrelerle oy kullandı.

3. Bölge Batı Karadeniz Kadın Girişimciler Kurulu Bölge temsilciliği görevine seçilen Nuray Alpboğa, dört yıldan bu yana TOBB Karabük Kadın Girişimciler İcra Komitesi Başkanlığını yürütüyor.

Nuray Alpboğa ayrıca Karabük Ticaret ve Sanayi Odası ve Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı tarafından desteklenen evde atıl vaziyette bulunan kadınların üretime teşviki ve üretilen malların pazarlanması için kurulan Üreten Eller Kooperatifinin Yönetim Kurulu Başkanlığını da yürütüyor.

Üreten Eller Kooperatifinde 450 kadın üye bulunuyor.

Seçim sonrasında kısa bir açıklama yapan Nuray Alpboğa “Bana güven duyan başkanlarımın güvenine layık olmaya çalışacağım. Bölgenin ahenkli bir şekilde kadın dayanışması ile başarılar yakalayabileceğine inanıyorum. TOBB Başkanımız Sayın Rıfat Hisarcıklıoğlu bölge oda başkanlarımızın destekleri ile kadın girişimcilerin sayısını artıracak, evde atıl duran iş gücünü de ekonomiye entegre edecek çalışmalar gerçekleştirme gayretinde bulunacağım.” Dedi.

Alpboğa, kendisine destek veren her zaman yanlarında olan Karabük TSO Başkanı Mehmet Mescier, Meclis başkanı Salih Yılmaz’a,Meclis üyelerine,TSO Genel Sekreteri Cem Biçen ve oda personeline teşekkür etti.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.