ÖĞRETMEN VE ÖĞRENCİLER YARIŞTILAR « Karabük Haber Gazetesi

SON DAKİKA

ÖĞRETMEN VE ÖĞRENCİLER YARIŞTILAR

Bu haber 24 Kasım 2014 - 17:51 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Untitled-3

24 Kasım Öğretmenler günü nedeniyle, öğretmen ve öğrenciler yarıştı.
Karabük Atletizim İl Temsilcisi Okan Özyaman’ın girişimleri ile Karabük’te bulunan çeşitli okullardan 7 öğretmen ve 28 öğrenci Çamlık parkurunda bin 500 metre’de yarıştı. Öğretmen ve öğrencilerin birlikte yarıştığı koşuda, Esentepe Ortaokulu birinci, Fazlı Yeşilyurt İlköğretim okulu ikinci, Çelik – İş Ortaokulu ise üçüncü oldu. Dereceye giren okullara madalyaları Karabük Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Spor Şube Müdürü Lokman Mollaoğulları tarafından verildi.
Karabük Atletizim İl Temsilcisi Okan Özyaman, “ Bir ay önce bu düşünceyi planlamıştım. Sağolsun beni kırmayan hocalarımız gelip öğrencilerle birlikte yarıştı. Spor budur. Spor sadece futbol değil, bu tür sporların desteklenmesi lazım. Destek olursak Türkiye yarışlarına bile katılırız” dedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.