Ormanda mahsur kalan 2 kardeş AFAD ekipleri tarafından kurtarıldı « Karabük Haber Gazetesi

SON DAKİKA

Ormanda mahsur kalan 2 kardeş AFAD ekipleri tarafından kurtarıldı

Bu haber 04 Mayıs 2017 - 17:17 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Karabük’te ormanlık alanda araçları ile mahsur kalan 2 kardeş AFAD ekipleri tarafından bir gün sonra bulunarak kurtarıldı.
Karabük’ün Safranbolu ilçesinde otomobilleriyle Sarıçiçek mevkisine çıkan Erdi ile Yusuf Ziya Tahta kardeşler, orman yolunda bir süre ilerledikten sonra çamura saplandı. Uzun uğraşlara rağmen araçlarını çamurdan kurtaramayan iki kardeş, araçlarını bırakarak bir süre ormanın içinde telefon çeken yer aradı. Bunda da başarılı olmayan kardeşler, geceyi otomobilde geçirdi. Sabah tekrar telefon çeken alan arayan kardeşler, jandarmaya ulaşarak bulundukları bölgeyi bildirdi. İhbarı alan jandarma ve AFAD ekipleri kısa sürede Sarıçiçek ormanında kardeşlere ulaştı. Ekipler, çamura saplanan aracı kurtararak iki kardeşi şehre indirdi.
AFAD Karabük İl Müdürü Gazanfer Erbay, vatandaşların daha dikkatli olmalarını isteyerek, “Havaların sıcak olması dolayısıyla birçok vatandaşımız Sarıçiçek ormanlarına çıkıyor ve çoğu zaman yollarını kaybediyorlar. Vatandaşlarımız yüksek kesimlere çıktıkları zaman daha dikkatli olsunlar.” dedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.