REKTÖR HOCA TAM GAZ! « Karabük Haber Gazetesi

SON DAKİKA

REKTÖR HOCA TAM GAZ!

Bu haber 29 Eylül 2015 - 16:12 'de eklendi ve kez görüntülendi.

AK Parti Karabük Milletvekili adayı KBÜ eski Rektörü Prof. Dr. Burhanettin Uysal, “Tüm teşkilat kademelerimiz ile birlikte yoğun bir çalışma temposu içerisinde seçim çalışmalarımızı sürdürüyoruz” dedi.
1 Kasım genel seçimleri kapsamında çalışmalarını devam ettiren AK Parti Karabük milletvekili adayı Prof. Dr. Burhanettin Uysal, teşkilat kademeleri ile birlikte Hürriyet Caddesi’nde esnaf ziyaretinde bulundu.
Genel seçim çalışmalarını hiç ara vermeden devam ettirdiklerini ve Karabük halkından destek istediklerini kaydeden Uysal; “Allah nasip etti ve AK Partimizden, Genel Başkan Yardımcımız Sayın Mehmet Ali Şahin Bey ile birlikte Karabük milletvekili adayı olduk. Bu doğrultuda da tüm teşkilat kademelerimiz ile birlikte yoğun bir çalışma temposu içerisine girdik. Allah’ın izniyle de Karabük’te 2-0 yaparak hizmetlerimize, yatırımlarımıza devam edeceğiz” dedi.
“VATANDAŞIN OLUMLU YAKLAŞIMI BİZLERİ MUTLU EDİYOR”
Milletvekili seçim çalışmaları kapsamında gerçekleştirilen ziyaretler esnasında vatandaştan da çok olumlu tepkiler aldığını vurgulayan Uysal; “Adaylığımız kesinleştikten sonra çalışmalarımıza başladık. Sahaya indik ve Karabüklü kardeşlerimiz ile her zaman olduğu gibi yine bir araya geldik. Ziyaretlerimiz esnasında hemşerilerimiz yoğun bir ilgi ve alaka gösteriyor. Fotoğraf çektirmek isteyenler, sohbet etmek isteyen kardeşlerimiz oluyor, bu da bizleri çok mutlu ediyor. İnşallah milletvekili seçildikten sonra da sürekli Karabüklü kardeşlerimiz ile bir araya geleceğiz” diye konuştu.
Gerçekleştirilen esnaf ziyaretinde Uysal’a, Merkez İlçe Başkanı Muhammet Kaya, İl ve Merkez İlçe Teşkilat kademeleri, Belediye Meclis üyeleri, Kadın ve Gençlik Kolları ile çok sayıda partili eşlik etti.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

2 ADET YORUM YAPILDI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
BİLAL USTA29 Eylül 2015 / 22:47Yanıtla

SAYIN HOCAMIZLA KARABÜK’TE HERŞEY DAHA GÜZEL OLACAK…ŞARJ TUTMAYANLAR DA ŞARJ OLACAK…

BİLAL USTA30 Eylül 2015 / 20:28Yanıtla

HAYDİ KARABÜK..!! MECLİSE ZİYARETİNE GİTTİĞİNİZDE SİZİ GÜLERYÜZLE KARŞILAYACAK BİR VEKİLİNİZ OLSUN İSTERSİNİZ DEĞİL Mİ..? …ULAŞILMAZ,DANIŞMANLARININ ÖNÜNÜZÜ KESTİĞİ BİR VEKİLİ BEN NE YAPAYIM..? DEMEK İSTEMEZSİNİZ DEĞİL Mİ..??…İŞTE DÜZGÜN ADAM ,SAYIN BAŞBAKANIMIZIN SAĞ TARAFINDA DURABİLECEK ADAM, BAKANLIK LİYAKATI BULUNAN ADAM….POF.DR.BURHANETTİN UYSAL….UYSAL ADAM AMAAA UYUŞUK ADAM ASLA DEĞİL….