Reyhanlı’da korkutan gerginlik « Karabük Haber Gazetesi

SON DAKİKA

Reyhanlı’da korkutan gerginlik

Bu haber 07 Mayıs 2013 - 10:44 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Toplam 7 kişi göz altına alınırken ilçeye çok sayıda polis ve jandarma gönderildi.

İlçede saat 21.00 sıralarında ilçe merkezinde henüz belirlenemeyen nedenle Suriyeli bir sığınmacı ile bir Türk arasında kavga çıktı. Kavganın ardından ilçede çıkan söylentiler üzerine, çok sayıda vatandaş sokağa döküldü. Araçlarıyla ve yürüyerek konvoy halinde yürüyen vatandaşlar, ilçe meydanındaki Atatürk Caddesi’nde toplandı.

Caddeye sevk edilen çok sayıda polis, kalabalığın dağılmasını istedi. Polis ekipleri tüm uyarılara rağmen dağılmak istemeyen kalabalığı cop kullanarak dağıttı. Ara sokaklara kaçan eylemciler, bekleyişlerini sürdürmeye başladı.

Olaylar üzerine Hatay İl Emniyet Müdürü Ragıp Kılıç, ilçeye gelerek gelişmeler hakkında bilgi aldı. Hatay’dan çevik kuvvet polisi ile özel harekat polislerinin yanısıra çok sayıda jandarma da takviye kuvvet olarak ilçeye sevk edildi.

Geniş güvenlik önlemlerinin alındığı ilçedeki olaylara karıştığı belirlenen Suriye ve Türkiye uyruklu 7 kişi gözaltına alındı.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.