Safranbolu’da köy okulları için “Kitap Kumbarası” projesi « Karabük Haber Gazetesi

SON DAKİKA

Safranbolu’da köy okulları için “Kitap Kumbarası” projesi

Bu haber 24 Mart 2017 - 16:51 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Safranbolu Kent Konseyi Gençlik Meclisi, köy okullarının kütüphanelerindeki kitap eksiklerini gidermek için “Kitap Kumbarası” projesini başlattı.
Misak-ı Milli Demokrasi Meydanı’nda start alan proje ile bilgi veren Safranbolu Kent Konseyi Gençlik Meclisi Başkanı Hasbi Ünal, “Bu proje Nisan ayının sonuna kadar devam edecek” dedi.
Bu önemli projeye destek veren Safranbolu Belediye Başkanı Dr. Necdet Aksoy’a teşekkür eden Ünal, “Kitaplık ve kütüphanelerinde eksikleri olan özellikle köy okullarımızın eksikliklerini tamamlamak amacıyla böyle bir proje başlattık. Böyle programlarda genç kardeşlerimizde paylaşma, kardeşlik bilincini artırmayı hedefliyoruz. Bizlerde yaptığımız ve bundan sonra yapacağımız faaliyetlerde paylaşmayı, kardeşliği, çevremizi geliştirmeyi hedefliyoruz” diye konuştu.
Konuşmanın ardından Gençlik ve Spor Hizmetleri İl Müdürü Abdulkadir Çetin, Safranbolu Belediye Başkan Yardımcısı Kamil Temel ve Safranbolu Kent Konseyi Gençlik Meclis üyeleri ile Safranbolu evi görünümünde tasarlanan kumbaraya ilk kitapları koydu.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.