Şehit Olacağını Anne-babasına Söylemiş « Karabük Haber Gazetesi

SON DAKİKA

Şehit Olacağını Anne-babasına Söylemiş

ZİYARETTE ŞEHİDİN ANNESİ DÖNDÜ ŞENGÜL VE ŞEHİDİN BABASI HÜSEYİN ŞENGÜL, ŞEHİT OLAN OĞULLARININ KENDİLERİNE DEVAMLI ŞEHİT OLACAĞINI SÖYLEDİĞİNİ SÖYLEDİLER.

Bu haber 28 Şubat 2015 - 19:10 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Eski Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı, Şehit Piyade Uzman Çavuş Adem Şengül’ün ailesine taziye ziyaretinde bulundu. Ziyarette şehidin annesi Döndü Şengül ve şehidin babası Hüseyin Şengül, şehit olan oğullarının kendilerine devamlı ‘şehit olacağını’ söylediğini açıkladı.

Eski Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı, Afganistan’ın başkenti Kabil’de düzenlenen bombalı saldırıda şehit olan Piyade Uzman Çavuş Adem Şengül’ün ailesine taziye ziyaretinde bulundu.

Bugün sabah namazından sonra şehitliğe gittiklerini belirten Şehit Adem Şengül’ün annesi Döndü Şengül, “Oğlum bana devamlı ‘Ben şehit olacağım. Senin gözünde bir damla yaş görmeyeceğim. Kafan dik yürüyeceksin. Ben şehit olacağım’ diyordu. Biz oğlumun dediklerini yaptık, görevimi yaptım ama içim yandı. Dün taş oldum, gözümden bir damla yaş çıkmadı” dedi.

Şehitliğin her anne ve babaya nasip olmayacağını ifade eden şehit babası Hüseyin Şengül, “Oğlumuzun dediklerini yerine getirdik. Benim evladım cennetlik oldu. Oğlum şehitlik mertebesine erdi. Her baba ve anaya nasip olmaz. Benim oğlum bana her zaman ‘Baba ben şehit olacağım’ diyordu. Ben oğluma Afganistan’a gitmesini istemedim. Oğlum da bana ‘Gideceğim baba, devlet bana bu görevi vermiş’ dedi. Ondan 2 ay sonra da şehit oldu” diye konuştu.

Ziyarette acılı aileye başsağlığı dileyen eski Bakan Yazıcı, şehit olan Piyade Uzman Çavuş Adem Şengül’ün ruhu için 3 İhlas ve 1 Fatiha okunmasını istedi ve şehit evindeki herkes dua okudu.

Eski Bakan Yazıcı ile birlikte taziyeye AK Parti Ordu Milletvekili Fatih Han Ünal, Aksaray Milletvekili İlknur İnceöz, Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, AK Parti Samsun İl Başkanı Muharrem Göksel de katıldı.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

2 ADET YORUM YAPILDI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
KEMAL KÜHEYLAN2 Mart 2015 / 15:45Yanıtla

BAYRAK İÇİN, VATAN İÇİN CAN VEREN ŞEHİDİN KEMİKLERİ SIZLAMIŞTIR.
TÜRKÜM, DOĞRUYUM… ANDIMIZIN KALDIRILMASINI SÖYLEDİKLERİNİZDEN BİRŞEY ANLAMIYORDUNUZ DİYEREK SAVUNMAYA, PANKARTTAKİ “REİSİN ŞEHRİNE HOŞGELDİNİZ” YAZISINI AYET OLARAK YUTTURMAYA KALKAN HAYATİ YAZICI BİR ŞEHİDİN EVİNE GİDECEK EN SON ŞAHISTIR.

GERÇEKLER3 Mart 2015 / 12:15Yanıtla

GERÇEKLERİN ER VEYA GEÇ ORTAYA ÇIKMASI GİBİ BİR HUYLARI VARDIR…
HAYATİ YAZICI GERÇEKLERİ

https://www.facebook.com/pages/Hayati-Yazici-Ger%C3%A7ekleri/626586450740065