Tren altında kalarak can veren işçi son yolculuğuna uğurlandı « Karabük Haber Gazetesi

SON DAKİKA

Tren altında kalarak can veren işçi son yolculuğuna uğurlandı

Bu haber 12 Aralık 2017 - 18:15 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Karabük Demir ve Çelik İşletmeleri (KARDEMİR) AŞ.’de dün gece meydana gelen iş kazasında tren altına kalarak can veren isçi son yolculuğuna uğurlandı.
KARDEMİR’de hareket halindeki yük treninin altında kalması sonucu olay yerinde yaşamını yitiren Selami Uyanık’ın (43) cenazesi yakınları ve işçiler tarafından hastane morgundan alınarak Kurtuluş Mahallesi Hilaltepe Camiine getirildi. Burada kılınan cenaze namazının ardından Uyanık’ın cenazesi daha sonra KARDEMİR’e getirildi.
“İlk defa fabrika içinde cenaze namazı kılındı”
KARDEMİR Fabrikalarında ilk defa iş kazası sonrası hayatını kaybeden bir işçi için Haddehane meydanında cenaze namazı kılındı. Burada törene Uyanık’ın yakınlarının yanı sıra KARDEMİR A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Faruk Öz, Genel Müdür Ercüment Ünal, Çelik – İş Sendikası Şube Başkanı Ulvi Üngören ve işçiler katıldı. Kılınan cenaze namazının ardından Selami Uyanık’ın cenazesi Çankırı’nın Çerkeş ilçesine bağlı Kurtçimeni Nahallar Köyü’nde toprağa verildi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

1 ADET YORUM YAPILDI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
Bilal Kırık12 Aralık 2017 / 20:59Yanıtla

Elim kazada hayatını kaybeden kardeşimize ALLAH tan rahmet diliyorum..Demiryolu kazaları önleme ve kaldırmada çalışmış mekli bir nakliyatçı olarak,demiryolu kazalarının çok ağır sonuçlar ortaya çıkardığını belirtmek istiyorum.Bu sebepten nakliyatta çalışan arkadaşlarımıza azami dikkatle çalışabilmeleri için ALLAH tan kolaylıklar diliyorum.