TSE TEMSİLCİLİĞİ KARABÜK’E AÇILIYOR… « Karabük Haber Gazetesi

SON DAKİKA

TSE TEMSİLCİLİĞİ KARABÜK’E AÇILIYOR…

Bu haber 06 Nisan 2018 - 17:37 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Karabük Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Özcan, kente TSE Hizmet bürosu açılması yönünde isteğine TSE Başkanı Sebahittin Korkmaz olumlu cevap verdi.
Karabük’te düzenlenen “Demir Çelik Sektörünün Geleceği ve 2023 vizyonu” panelinde Türk Standartları Enstitüsü Başkanı Sebahittin Korkmaz ile görüşen TSO Başkanı Tuncay Özcan, Batı Karadeniz’i kapsayan bir TSE hizmet bürosunun Karabük’te açılmasını talep etti.
TSO Başkanı Özcan’ın Karabük’te bir TSE olmasını ve yerinde hizmet verilmesi talebine olumlu cevap veren TSE Başkanı Korkmaz, “ Biz de sanayiciyle, ticaret erbabıyla, üreticiyle her zaman iç içe ve her zaman yanlarında olmayı istiyoruz. Kurumsal olarak da bu vizyonla çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu talep sonrası bölgeyi incelemek için arkadaşlarımıza gerekli talimatı verdim. İnşallah temsilciliğimizi Karabük’e açarız” dedi.

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.