Türk Mühendis Ve Mimar Odaları Birliği’nden Basın Açıklaması « Karabük Haber Gazetesi

SON DAKİKA

Türk Mühendis Ve Mimar Odaları Birliği’nden Basın Açıklaması

TÜRK MÜHENDİS VE MİMAR ODALARI BİRLİĞİ (TMMOB) TRABZON ŞUBE TEMSİLCİLERİ, MESLEKLERİNE SAHİP ÇIKMA ADINA MAKİNE MÜHENDİSLERİ ODASI BİNASI ÖNÜNDEN ATATÜRK ALANI’NA KADAR TULUM EŞLİĞİNDE YÜRÜYEREK BASIN AÇIKLAMASI YAPTI.

Bu haber 11 Şubat 2015 - 17:55 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği (TMMOB) Trabzon Şube temsilcileri, mesleklerine sahip çıkma adına Makine Mühendisleri Odası binası önünden Atatürk Alanı’na kadar tulum eşliğinde yürüyerek basın açıklaması yaptı.

24 oda temsilcilerinin yanı sıra çok sayıda mühendisin katıldığı yürüyüşte göstericiler, ‘Ülkemize, halkımıza, mesleğimize sahip çıkıyoruz’ pankartı açarak ‘TMMOB susmadı susmayacak’ sloganları attı.

Grup adına TMMOB Yürütme Kurulu üyesi Mehmet Torun, yaptığı açıklamada 14 Şubat’ta Ankara’da yapılacak olan TMMOB Olağanüstü Genel Kurulu’na gideceklerini hatırlatarak, “Ülkemize, halkımıza, mesleğimize sahip çıktığımız için Ankara’ya yürüyoruz. Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği’ne bağlı 24 odanın yüzlerce biriminden temsilcilerinin dün Türkiye’nin dört bir tarafından, altı ana kol üzerinden başlattığı Ankara yürüyüşümüzün ikinci günündeyiz. Ankara’ya AK Parti iktidarının TMMOB yasası ile imar, iskan ve tabiat varlıkları ve çevre yasalarında yapmayı planladığı rant amaçlı değişiklikleri protesto etmeye, örgütsel birliğimizi ve mücadele kararlılığımızı pekiştirmeye 14 Şubat’ta Ankara’da toplanacak olan TMMOB Olağanüstü Genel Kurulu’nda buluşmaya gidiyoruz. Serbest çalışan mimar, mühendis, plancıların haksız rekabete ve işsizliğe sürüklenmesini kabul etmediğimiz için yürüyoruz” dedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.