ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİNDEN ANLAMLI ZİYARET « Karabük Haber Gazetesi

SON DAKİKA

ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİNDEN ANLAMLI ZİYARET

Bu haber 03 Mart 2016 - 18:39 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Karabük Üniversitesi’nde (KBÜ) okuyan 8 öğrenci, Yücel Huzurevi’nde kalan yaşlıları ziyaret ederek, saz eşliğinde müzik ziyafeti sundu.
7’si kız biri erkek 8 üniversite öğrencisi, Karabük Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı toplum destekli polislerle birlikte huzurevinde kalan yaşlıları ziyaret ederek, saz eşliğinde mini bir konser verdiler. Çalınan şarkılara eşlik eden yaşlılar zaman zaman hüzünlenirken, oyun havası ile de neşelendiler. KBÜ Sosyoloji Bölümü öğrencisi Salih Türk, “Onlarla güzel vakit geçirip, onların anılarını dinleyip, dertlerine ortak olup sıkıntılarını çözmek ve sürekli hale getirip halkın da bu insanları yalnız bırakmaması için bir girişimde bulunduk. İnşallah umduğumuzu buluruz ve bu girişimimiz olur. 7 kız öğrenci ve bağlamadaki erkek arkadaşımızla 8 kişiyiz. Tek amacımız bu insanlar unutulmasın” dedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.