UYSAL; HEP BİRLİKTE BÜYÜK İŞLERE İMZA ATACAĞIZ « Karabük Haber Gazetesi

SON DAKİKA

UYSAL; HEP BİRLİKTE BÜYÜK İŞLERE İMZA ATACAĞIZ

Bu haber 21 Aralık 2018 - 12:53 'de eklendi ve kez görüntülendi.

AK Parti Karabük Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Burhanettin Uysal, Kadın Kolları Başkanı Saime Öksüzoğlu ve Teşkilat Yönetimi seçim çalışmaları çevresinde gazetemizi ziyaret etti.

Ziyarette Gazetemiz sahibi İsmail Akça ile görüşen Ak Parti Belediye Başkan adayı Burhanettin Uysal ve beraberindekiler bir süre sohbet ettiler. Ziyarette seçim çalışmaları hakkında açıklamalarda bulunan Uysal “ 31 Mart tarihinde yapılacak olan belediye başkanlığı seçimlerinde partimiz tarafından aday olarak gösterildim. Belediye Başkanlığı adaylığımın açıklamasından sonra, partili ve partisiz herkes kesimden destek gördüm. Bu destek bizleri daha da çok çalışmaya daha çok projeler üretmeye zorladı. Karabük’ün sorunlarını çok iyi bilen birisiyim. Karabük Belediyesinin ve hükümetimizin yapması gereken işler var. Belediye başkanı seçilmem halinde belediyenin imkanları ile yapılacak işlerin yanı sıra hükümetimizin yapması gereken işleri de çok yakinen takip edeceğiz. Hiçbir zaman ben bilirim mantığı ile hareket etmeyeceğiz. Karabük ‘ün hayrına yapılacak olan bir işi Karabük’te bulunan sivil toplum örgütleri ile basın mensupları ile karar verip, ortak noktada buluşarak yapılması gereken hizmeti getireceğiz. Nasıl Karabük Üniversitesini Karabüklüler olarak hep birlikte bu hale getirmiş isek, belediye başkanı seçilmem halinde de hep birlikte büyük işlere imza atacağız” dedi

ÇALIŞMALARIMIZI KİMSEYİ KIRMADAN YAPACAĞIZ

Karabük’te belediye başkan adaylarının yapacağı hizmetler ile ön plana çıkıp seçim çalışmalarını sürdüreceğinden emin olduğunu belirten Ak Parti Karabük Belediye Başkan adayı Burhanettin Uysal “ Seçim çalışmalarımızda kimseyi kırmayacağız, kimseyi üzmeyeceğiz. Diğer siyasi parti adaylarının da bu düsturla seçim çalışmalarını yapacağından eminiz. Bizzat ben şahsım olmak üzere diğer siyasi parti belediye başkan adayları da halkımızın önüne yapacakları projelerle çıkacaklardır. Ben asla ve asla yapamayacağım bir projeyi Karabük halkının önüne getirmeyeceğim”

BELEDİYENİN BÜTÇESİ BELLİ

Karabük Belediyesinin 2019 yılı bütçesinin 190 milyon TL olduğunun altını çizen Ak Parti Karabük Belediye Başkan adayı Burhanettin Uysal “ Karabük Belediyesinin bütçesi büyük şehir belediyelerinin bütçeleri gibi çok yüksek değil. Edindiğimiz bilgilere göre belediyenin 2019 yılı bütçesi 190 milyon TL, bu bütçe ile ancak, belediyenin yapması gereken işleri yaparsınız. Çok maliyetli projeleri yapma imkanınız yok. Mesela karayollarının yapacağı bir işi bu bütçe ile belediyenin yapması mümkün değil. Ancak bu işi karayolları yapar, çok yüksek maliyet tutan işleri belediyenin yapabilmesi çok zor gibi” dedi

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.