VEFAT EDEN GAZETECİLER ANILDI « Karabük Haber Gazetesi

SON DAKİKA

VEFAT EDEN GAZETECİLER ANILDI

ORDU 19 EYLÜL GAZETECİLER DERNEĞİ TARAFINDAN DÜZENLENEN BİR PROGRAM İLE ORDU’DA VEFAT EDEN GAZETECİLER MEZARLARI BAŞINDA DUALARLA ANILDI.

Bu haber 26 Ocak 2015 - 19:03 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Ordu 19 Eylül Gazeteciler Derneği tarafından düzenlenen bir program ile Ordu’da vefat eden gazeteciler mezarları başında dualarla anıldı.

Şahincili Şehir Mezarlığı’nda bulunan merhum gazeteciler, Ali Rıza Gürsoy, Haldun Altunel, Osman Kurtuluş, Bilal Köyden, Kazım Vardar, Erol Ataşan ve Alaattin Benal, mezarları başında düzenlenen törenle anıldı.

Düzenlenen programa Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, Ordu 19 Eylül Gazeteciler Derneği Başkanı Erdoğan Erişen, Ordu İnternet Gazetecileri Derneği Başkanı Bahtiyar Kahveci ve çok sayıda gazeteci katıldı.

Düzenlenen etkinlikte bir konuşma yapan Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş “Ordu Basınının güçlü olmasında emeği geçen merhum gazetecileri saygı ile anıyorum” dedi. Ordu 19 Eylül Gazeteciler Derneği Başkanı Erdoğan Erişen ise “Basınının duayeni olarak görünen üstatlar Ordu iline büyük hizmetler verdi. Ben onların açmış olduğu bu yoldan dolayı onlara teşekkür ediyorum” dedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.