YENİCE’DE ÇATLAK BÜYÜYOR… « Karabük Haber Gazetesi

SON DAKİKA

YENİCE’DE ÇATLAK BÜYÜYOR…

Bu haber 21 Nisan 2018 - 16:11 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Yenice Belediye Başkanı Zeki Çaylı’nın AK Parti’den ihraç kararının kamuoyuna yansımasının ardından ilçe büyük bir sessizliğe büründü. Kamuoyu başkan Çaylı’dan zehir zemberek bir açıklama bekliyordu ama olmadı.
Başkan Çaylı beklenen açıklamayı yapmadı.
Başkan Çaylı derin bir sessizliğe bürünürken AK Parti Yenice İlçe Başkanı Yılmaz Kırık’ın ilçe basınına yaptığı açıklamaların hedefinde hem başkan Çaylı hem de geçmiş dönemdeki CHP’li başkan Mustafa Akay vardı.
Yenilir/yutulur gibi olmayan açıklamalar karşısında ne başkan Çaylı’dan nede eski başkan Mustafa Akay’dan yapılan açıklamalara herhangi bir cevap gelmedi.

Öte yandan ilçe başkanı Yılmaz Kırık ile ilgili yine ilçe basınında AK Parti’li vatandaşların yoğun eleştirilerine maruz vardı.
Özellikle Yılmaz Kırık’ın AK Parti’ye çok uzak bir isim olduğu üzerine yapılan haberde Yılmaz Kırık’ın daha öncede sürekli gündeme gelen yumurta krizi ve 15 Temmuz süreci vardı.

AK Parti İlçe Başkanı Yılmaz Kırık’ın yazılı olarak yaptığı çelişkili açıklamalar ilçede fikir ayrılıkları yol açmış ve seçimler arefesinde ‘Yılmaz Kırık AK Parti’ye zarar veriyor’ düşüncesi AK Partili seçmenin kafasında yer etmiştir.

Ve bugün genel seçimlere 60 günlük bir zaman kala Yılmaz Kırık ile ‘YENİCE SEÇİME GİDEMEZ’ düşüncesi ilçede yüksek sesle konuşulmaya başladı, adeta Kırık Yenice’de istenmeyen adam oldu.

 

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.