OYLAR MEHMET ALİ ŞAHİN’E… « Karabük Haber Gazetesi

SON DAKİKA

OYLAR MEHMET ALİ ŞAHİN’E…

Bu haber 17 Mayıs 2016 - 18:16 'de eklendi ve kez görüntülendi.

AK Parti Karabük İl Teşkilatı temayül yoklaması için gittiği Ankara’dan döndü. Temayül yoklaması sonrası açıklamada bulunan Ak Parti İl Başkanı Timuçin Saylar, “Biz sürpriz beklemiyoruz olması gerekeni bekliyoruz. Mehmet Ali Şahin’in Başbakan olmasını arzu ediyoruz. Karabük halkı olarak bunu arzu ediyoruz” dedi

 

AK Parti’de Pazar günü yapılacak kongre öncesi genel başkanlık için temayül yoklamaları sürüyor. Önceki gün Teşkilatlar temayül için oy kullanırken, dünde milletvekilleri temayül için oy kullandılar. Genel Merkez Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen temayül yoklamasına, yönetici pozisyonundaki teşkilat mensupları, il belediye başkanları, il genel meclisi başkanları ve büyükşehir belediye meclislerinin başkanvekilleri katıldı.

Genel Merkez Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen temayül yoklamasına, yönetici pozisyonundaki teşkilat mensupları, il belediye başkanları, il genel meclisi başkanları ve büyükşehir belediye meclislerinin başkanvekilleri katılıyor.

AK Parti 2. Olağanüstü Büyük Kongre Tertip Komitesi Üst Kurul Başkanı ve Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Ataş’ın başkanlık yaptığı temayül komisyonunda, TBMM‘yi temsilen Grup Başkanvekilleri adına Nurettin Canikli, Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki ile Genel Merkez Kadın ve Gençlik Kolları başkanları yer aldı.

SAYLAR BAŞKANLĞINDAKİ EKİP TEMAYÜL İÇİN OY KULLANDI

AK Parti İl Başkanı Timurçin Saylar Başkanlığında Merkez İlçe Teşkilatı, Kadın kolları ve Gençlik kolları, İl Genel Meclisi üyeleri Ankara’ya gittiler.

Temeyül yoklaması sonrası gazetemize açıklamada bulunan Saylar, arzularının Ak Parti Genel Başkan yardımcısı Mehmet Ali Şahin’in Başbakan olması olduğunu söyledi.

Saylar “Biz sürpriz beklemiyoruz olması gerekeni bekliyoruz. Mehmet Ali Şahin’in Başbakan olmasını arzu ediyoruz. Karabük halkı olarak bunu arzu ediyoruz. Sayın başkanımızın üslubunu ve tarzını gördüğünüz zaman ‘her zaman gençlere ihtiyaç var’ diyor. Partimizin 2023, 2071 gibi ileriye dönük bir hedefleri var. Biz kendisine en tecrübeli olan siyaset adamı olduğunu ve her zaman kendisine ihtiyaç olduğunu söylüyoruz. Kendisi mütevazi olduğundan böyle söylüyor. Hem şehrimizin hem ülkemizin ihtiyacı olduğunu söylüyoruz. O anlamda başkanımızın da genç olduğuna inanıyoruz.” dedi
TEMAYÜL SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK

Temayül sonuçları kendi yetkili organlarında değerlendirilecek, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile de istişare edilecek ve Genel Başkan adayının kim olacağına karar verilecek. Kapalı zarf yöntemiyle gerçekleştirilen oylama işlemi sonrası belirlenen yeni genel başkan adayının ismi Perşembe ya da Cuma günü kamuoyuna duyurulacak.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.