Ovacık’ta Neler Oluyor! « Karabük Haber Gazetesi

SON DAKİKA

Ovacık’ta Neler Oluyor!

Bu haber 28 Temmuz 2015 - 11:25 'de eklendi ve kez görüntülendi.

2014 Yerel Seçimlerinde ilçe tarihinde belki de bir ilki başararak şehrin en büyük değerlerinden biri olan Mehmet Ali Şahin’e karşı seçim kazanarak Milliyetçi Hareket Partisinden Belediye Başkanı seçilen Mustafa Dursun Ovacık’ı yeniden yapılandırıyor.
Ovacık Kabuğunu Kırıyor!
Belediye Başkanı seçildiği günden bu güne kadar sürekli Mehmet Ali Şahin’e ağır eleştirilerle gündeme gelen Başkan Dursun çalışma ekibiyle birlikte ilçe’yi köhnelikten kurtaracak, yatırımların önünü açacak çalışmalara imza attıyor.
Geçtiğimiz günlerde şehir plancısı, harita mühendisi ve teknik personelleriyle makam odasında bir araya gelen Dursun ilçenin ilave revizyon imar planı yapım işinin tamamlandığını söyledi.
Dursun yaptığı açıklamada; “Ovacık’ın geri kalmışlıktan kurtulmasının, büyümesinin öncelikli şartı ilave revizyon imar planını tamamlamaktı. Destek aldığımız teknik ekiple bu yönde yürüttüğümüz çalışmalarımızı tamamlayarak startımızı verdik.” dedi.
İlçe’de şimdiye kadar hiç üzerinde durulmayan imar ile ilgili yaptıkları çalışmanın ilçede kamu yatırımları, yapılaşma ve her türlü alt yapı hizmetlerinin önünü açacağını ifade eden Belediye Başkanı Mustafa Dursun; “İlçemizin gelişmesini, büyümesini çok istiyoruz. Yerel yöneticiler olarak bu uğurda tüm imkanlarımızı seferber ettik. Tüm fırsatları lehimize çevirmek için çabalıyoruz. Koltuk sevdasını hiç düşmedik, bizim tek sevdamız Ovacık.” İfadelerine yer verdi.
İlave revizyon ve imar planı ile tarihinde ilk defa ilçe’de 18 uygulamasının gerçekleşeceğini ifade eden başkan Dursun; “Bu uygulama ili birlikte arsa ve arazi sahiplerinin yerleri değerlenecek. İlçemizde efsane olmuş isimlerden Eğri Ahmet’in yaşadığı ev restore edilerek kültür merkezine dönüştürülecek. Bu konuda Koruma Kurulu ile gerekli anlaşmalarımızı yaptık. İlçe’de dev tarihi bir adım attık. Güzel ilçemize ve Karabük’ümüze hayırlar getirmesini diliyorum.” dedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

1 ADET YORUM YAPILDI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
levent doğan29 Temmuz 2015 / 10:20Yanıtla

Devlete baş kaldırmış bir eşkıyanın evini onaracağım diyor. milliyetçilik bu olsa gerek! Ovacık ilçesiyle birazcık bahsetmek istiyorum. Ben de Ovacık’lıyım. Eski Türkiye Başbakanlarından Mesut Yılmaz vardı. Kendisi Rize’lidir. Tayyip Erdoğan da Rize’lidir. Mesut Yılmaz Türkiyeyi nasıl bir bataklığa süreklediğini nasıl bir hı.., ku…. olduğunu alem bilir. Böyle bir adam yıllar sonra Memleketi Rize’den bağımsız millet vekilliği adayı oluyor, Tayyip Erdoğan’a rağmen ve halk tarafından seçilerek meclise giriyor. Baktığın zaman seçilmemesi lazım.Ama Halk iradesi tecelli ediyor seçimi Yılmaz kazanıyor. Adam ne kadar da hı…, batak bir adam olsa da hemşehrileri adamı yolda yalnız bırakmıyor. Adamı meclise yolluyorlar. Bugün Ovacık, Rize Çayeli ilçesinin göstermiş olduğu vefayı çalmamış, çırpmamış, davasını satmamış bir kişi olan M.Ali Şahin’ede gösterilsin isterdim.

PİYASALARDA SON DURUM

  • DOLAR
    -
    -
    -
  • EURO
    -
    -
    -
  • ALTIN
    -
    -
    -
  • BIST 100
    -
    -
    -

EN ÇOK KAZANANLAR

    EN ÇOK KAYBEDENLER

      EN ÇOK İŞLEM GÖRENLER

        BUGÜN 1000TL NE OLDU?

        • -

          BORSA

        • -

          DOLAR

        • -

          EURO

        • -

          ALTIN