Evlat acısına dayanamayınca intihara kalkıştı « Karabük Haber Gazetesi

SON DAKİKA

Evlat acısına dayanamayınca intihara kalkıştı

Bu haber 27 Ağustos 2015 - 10:28 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Mart ayında genç yaşta intihar eden oğlunun acısına daha fazla dayanamayan baba ölümü göze aldı ve intihara kalkıştı.
Hatırlanacağı gibi geçtiğimiz Mart ayında 15 yaşındaki Recep Kağan Özmen üvey annesinin ve babasının evde bulunmadığı bir saatte oturdukları binanın 5 katından kendini boşluga bırakmış, beş günlük yoğun bakımda süren hayat mücadelesini kaybederek vefat etmişti.
Aradan geçen 5 ay içinde oğlunun acısına dayanamayan baba Zekiraya Özmen intihara kalkıştı.
Karabük Verem Savaş Dispanseri’nde taşeron firmada işçi olarak çalışan Zekeriya Özmen, dün akşam saatlerinde Merkez Cumhuriyet Ortaokulu bahçesinde boynunu iple dolayıp ‘oğlumun yanına gidiyorum’ dedikten sonra çam ağacına kendini astığı belirtildi.
Özmen’in intihara kalkıştığını görenler hemen müdahale ederek acılı babayı ağaçtan indirdi. Olay yerine çağırılan sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalesi yapılan Özmen, ardından ambulansla Karabük Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Tedavi altına alınan Özmen’in hayati tehlikesinin bulunmadığı bildirildi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.