BİRBİRLERİNDEN NEFRET EDİYORLAR! « Karabük Haber Gazetesi

SON DAKİKA

BİRBİRLERİNDEN NEFRET EDİYORLAR!

Bu haber 28 Aralık 2016 - 17:07 'de eklendi ve kez görüntülendi.

AK Parti Karabük Milletvekili Prof. Dr. Burhanettin Uysal’ın Yenice ilçesinde önceki gün gerçekleştirdiği temaslar yeni bir tartışma konusu daha açtı.

İlçede TOKİ inşaat alanı ve Devlet Hastanesi inşaatı başta olmak üzere çeşitli kurum ve iş yerlerine ziyaretlerde bulunan Uysal’ın Yenice Belediyesi’ni es geçmesi  yeni bir tartışmanın daha fitilini ateşledi. Cumhurbaşkanının, Başbakanın, bakanların gittikleri şehirlerde zaman zaman muhalif partilerden olsa bile Belediyeleri hatta parti teşkilatlarını bile ziyaret ettiğine dikkat çekilirken, “Sayın Milletvekili aynı partiye mensup Belediyeyi ziyaret etmemiş, bu sayede kişisel husumetini de ortaya koymuştur. Sayın Cumhurbaşkanı defaatle milli birliğe, bütünlüğe vurgu yaparken, sayın Başbakan uygun zamanlarında kendi partisinden olamayan belediye ve parti teşkilatlarını ziyaret ederken Karabük Milletvekilimizin kısır çekişme ve kişisel hesaplar güderek partisine mensup belediyeyi yok sayması üzerinde durulması gereken bir durumdur” şeklindeki yorumları da beraberinde getirdi.

Yaptığı konuşmaların çoğunda ‘milli birlik’ vurgusu yapan AK Parti Karabük Milletvekili Prof. Dr. Burhanettin Uysal için AK Parti kulislerinde “Yaptığı veciz konuşmalarda öne çıkarttığı hususların sadece konuşmada kaldığı Yenice ziyaretinde bir kez daha görülmüştür” değerlendirmeleri yapılıyor.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

1 ADET YORUM YAPILDI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
Karabük28 Aralık 2016 / 23:08Yanıtla

Ak partililer kendilerinden olan il genel meclisi başkanını attılar. Şimdi yenice belediye Başkan’ını da atarlar sonra Safranbolu Eskipazar derken ak partili kimse kalmaz Allah’ın izniyle. Haberi yapanı tebrik ederim vekiller başkanlar hep milli birlik beraberlik diyor ama kendi partilerinin içinde birliği dahi sağlayamamışlar. Allah Karabük’lere yardım etsin