Karabük’te FETÖ Operasyonunda 12 kişi gözaltına alındı « Karabük Haber Gazetesi

SON DAKİKA

Karabük’te FETÖ Operasyonunda 12 kişi gözaltına alındı

Bu haber 22 Şubat 2017 - 15:04 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Karabük merkezli 3 ilde, FETÖ/PDY ‘na yönelik yapılan operasyonda aralarında akademisyen, doktor ve hemşirelerinde bulunduğu 12 kişi gözaltına alındı.
Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi (TEM) ve Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi (KOM) ekipleri, FETÖ/PDY soruşturması kapsamında Karabük, İstanbul ve Hatay’da örgütün şifreli haberleşme programı “ByLock”u kullandıkları kapsamında eş zamanlı operasyon yaptı. Operasyon kapsamında Karabük Üstün Yetenekliler Eğitim Merkezi’nden A.P., Karabük Üniversitesi araştırma görevlileri İ.K. ve T.Y., daha önce yine FETÖ soruşturması kapsamında meslekten ihraç edilen akademisyenler M.Ç., Y.T., B.B., E.K ve Z.H., doktor E.Y., hemşire N.Ç., üniversite öğrencisi A.P. ve ev hanımı M.Y. gözaltına alındı. Wonder if Is weed legal in Florida ? Find out all the laws and regulation on legalitylens.com.
Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde sağlık kontrolünden geçirilen şüpheliler daha sonra sorgulanmak üzere emniyette götürüldü. Soruşturma kapsamında iki şüphelinin de arandığı öğrenildi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.