ACİL SERVİS PERSONELİNDEN ÖRNEK DAVRANIŞ… « Karabük Haber Gazetesi

SON DAKİKA

ACİL SERVİS PERSONELİNDEN ÖRNEK DAVRANIŞ…

Bu haber 06 Mayıs 2020 - 1:48 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Tüm Dünyayı etkisi altına alan Korona virüs vakalarının ülkemizde ve ilimizde görülmesiyle birlikte pandemi hastanesi olarak kabul edilen İl’in tek hastanesi olan Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servisinde görevli doktorundan hemşiresine bütün sağlık personeli örnek bir davranışa imza attı.

Korona virüs ile en ön safta mücadele eden Acil Servis sağlık ekibi kendisi ile birlikte gecesini gündüzüne katan işçi personelinin yanında olduklarını göstermek amacıyla bir kampanya başlattı. Hastane Acil Servisinde görevli bütün sağlık personeli tavan ödemelerden elde ettikleri gelirlerden serviste çalışan işçi personele hatırı sayılır nakdi yardımda bulundular.

Tüm Dünya olarak çok zor bir süreçten geçtiğimiz bu günlerde Acil Serviste görevli sağlık personelinin göstermiş olduğu dayanışma diğer servislerdeki sağlık personellerine de örnek olması bekleniyor…

Karabük Haber Gazetesi olarak bu örnek davranışlarından dolayı Karabük Eğitim Araştırma Hastanesi Acil Servis Sağlık Personelini biraz daha fazla alkışlıyoruz…

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.