AK PARTİ İL BAŞKANI HAYDAR REVİ’NİN ZİYARETLERİ SÜRÜYOR

blank
Avatarı
Karabük Haber tarafından
27 Ocak, 2015 11:37 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 2dk
Tıklanma Sayısı: 2
Yorum Sayısı: 0
Ünal Mühendislik
blankTrabzon’daki kamu kurum ve kuruluşlarının en üst düzey yöneticilerini bizzat makamlarına giderek bilgi alan AK Parti İl Başkanı Haydar Revi, bu ziyaretlerinden edindiği bilgiler ışığında 2015 genel seçimleri sonrası AK Parti iktidarının yatırımlarına klavuzluk edeceğini söyledi.

Trabzon’daki kamu kurum ve kuruluşlarının en üst düzey yetkililerini bizzat makamlarına giderek dinleyen Revi, hükümetin ve devletin Trabzon ile ilgili yatırımları hakkında detaylı bilgiler ediniyor. Kamu kurumlarının 2015 yılı yatırım planları hakkında da bilgi edinen Revi, bu bilgiler ışığında 2015 genel seçimlerinin hemen ardından oluşacak olan AK Parti hükümetinin Trabzon ile ilgili yol haritasında, ziyaretlerde elde ettiği verilerin önemli bir kaynak oluşturacağını söyledi. Başkan Revi, özellikle bütünsel olarak Doğu Karadeniz Bölgesine yatırım, proje ve yol gösterici bir konumda olan DOKA’yı ziyaretinde Genel Sekreter Çetin Oktay Kaldırım’dan detaylı bilgiler edindi. Revi, “DOKA, misyonunu bölgede en başarılı şekilde hayata geçiren bir kurum, çalışanlarını tebrik ediyorum” dedi. Revi, DOKA’nın 2015 yılında da bölgenin ve Trabzon’un ufkunu açacak projeleri ile gündeme oturacağına inandığını ifade etti.

Trabzon’un ve bölgenin vakıf eserleri ile ilgili çalışmaları hakkında da bilgi almak için Vakıflar Bölge Müdürü Mazhar Yıldırımhan ile buluşan Revi, Ayasofya’nın ibadete açılmasında Yıldırımhan’ın gösterdiği fikri takibi tebrik etti. Revi, Vakıflar Bölge Müdürlüğü’nün özellikle Ortahisar bölgesinin eski tarihi kimliğine kavuşmasında, belediyeler ile ortak çalışmasından da memnunluk duyduğunu söyledi. Yıldırımhan, bölge müdürlüğünün 2015 yılı planlaması konusunda da Revi’ye bilgiler verdi.

Trabzon’un sağlık merkezi olmasında hükümetlerinin 10 yıldan bu yana Trabzon’a çağ atlattığını belirten Revi, Sağlık İl Müdürlüğünden de sağlık yatırımları ile ilgili bilgiler aldı. Revi, vatandaştan gelen sağlıkla ilgili sorunların çözümünde, Sağlık İl Müdürlüğünün yeni planlamalar ile yeni çözüm yolları bulma hususundaki uğraşlarına da teşekkür etti. Revi, İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nü ziyaretinde ise Trabzon’un özellikle üniversite sınavlarında başarı ölçüsü çıtasının daha yükseklere çıkması gerektiğine inandığını belirtti. Revi, özellikle imam hatip okullarının açılması ile ilgili vatandaştan gelen yoğun isteğin 2015 yılı planlamasında dikkate alınacağını söyledi.

Revi, kamu kurum ve kuruluşlarına yaptığı bu ziyaretlerden edindiği teknik bilgileri ve kurumların 2015 yılı yatırım plan ve programları ile ilgili verileri detaylı bir şekilde değerlendirdiklerini, 2015 genel seçimler sonrası oluşacak olan AK Parti hükümetinin Trabzon ile ilgili yol haritasının belirlenmesinde ellerindeki verilerin bir yol gösterici nitelikte olacağını ifade etti. Revi, kurum amirlerinden ivedilikle çözülmesi gereken önerilerini de anında genel merkeze rapor ettiklerini, ilgili bakanlıklara da bilgi sunduklarını ve işin de takipçisi olduklarını vurguladı.[gallery ids="6390"]

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

OTLUK ALANDA BAŞLADI 4 EV ZARAR GÖRDÜ

blank
Avatarı
Karabük Haber tarafından
13 Temmuz, 2025 01:27 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Tıklanma Sayısı: 40
Yorum Sayısı: 0
Ünal Mühendislik
Karabük'te otluk alanda çıkan yangında 2'si metruk olmak üzere 4 ev zarar gördü. Edinilen bilgiye göre, Yenimahalle Gazi Sokak'ta otluk alanda henüz belirlenemeyen bir nedenle çıkan yangın, rüzgarın etkisiyle kısa sürede çevredeki yapılara sıçradı. Alevleri fark edenlerin ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis, itfaiye ve ambulans ekibi sevk edildi. Sokağın dar ve yokuş olması itfaiye ekiplerinin işini zorlaştırırken, yangını söndürme çalışmalarına polis ve vatandaşlar da destek verdi. İtfaiye ekiplerinin yoğun çalışması sonucu yangın kontrol altına alındı. Yangında 2'si kullanılmayan metruk yapı olmak üzere 4 evde hasar oluştu. Soğutma çalışmaları sürerken, yangının çıkış nedenine ilişkin inceleme başlatıldı. Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya, olay yerine gelerek vatandaşlara geçmiş olsun dileklerini iletti. Çetinkaya, yaptığı açıklamada kentte 3 ayrı noktada yangın çıktığını bildirerek, vatandaşları yangınlara karşı alınan tedbirler konusunda duyarlı olmaya davet etti.

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.